Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2004, 16:18   #40
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Tiaa jedno co mi się nasuwa po przeczytaniu twojego posta to IDIOTA!!.

Nie wiem skąd się urwałeś, ale jeśli uważasz drowy za małe zagrożenie dla Faerun to powiedz to tym wszystkim eflom, które zginęły w czasie najazdów drowów. I jeszcz powiedz mi dlaczego w każdym mieście drow ma przechlapane. To o czym piszesz że to tu to tam w BG można sobie wygadać przejście to jest normalka w F2, tam wszędzie można sobie wygadać przejście. Zawsze masz wybór.

Cytuj:
A te twoje 'sposoby' na questy w Falloucie...Kazde sprowadzaja sie do tego samego pod inna przykrywka. W Navarro jak wziales Adv Power Armor i tak cie atakowali i trzeba bylo se wyrabac droge.
No i widać że nie grałeś. To jest tylko jedna droga. Można spokojnie wejść i zagadać kolesia w bramie że jest się nowym rekrutem i już.

Chop Shop Boys. Można wykupić samochód, można zabić wszystkich, można podać się za mafioza, można ukraść samochód, można przelecieć głównego mechanika.

Cytuj:
Wcale nie musisz isc do Vault13.Jasne.A tymczasem Arroyo se zdechnie. Madry jestes(dla niekumatych-GECK jest tylko w V13... no i na platformie, ale zanim tam dotrzesz to juz bedzie THE END)...
Arroyo i tak nie ma szans uratować bo wcześniej zabierają ich więc co się purtasz??

Cytuj:
w BG trza bylo jakiejs taktyki(magia, strzaly, miecz, zliczyc trudno).
Taaaak straszna taktyka. Przywołuje 6 potworków i stoję i sie przyglądam. Gratuluje wspaniałej taktycznie gry.

Co do tego drugiego miejsca to wiesz nie chcę cię martwić ale z kumplami olaliśmy trochę serwis rpg.gery.pl i nie chce nam się aktualnie go odświerzać. Z prostego powodu. Virgo miał maturkę, Zidane miał egzaminy, a Ja i Nun sesję.

@Gimli grałem grałem. Główny quest owszem fajny i skomplikowany ale 90% questów pobocznych to było idź tam zabij tego i przynieś to.