Tak, skilluje. Gdyby nie save serwera, to teoretycznie mozliwe byloby nawet wytrenowanie ratow w walce wrecz do sily orshabaala. Niestety jednak masz tylko niecale 24 godziny, a wiec takich roznic nie ma, chociaz po 23 godzinach treningu potwor juz bije duzo mocniej. I te maksymalne mozliwe hity potworow jakie sa podane w tym dziale w jednym z przyklejonych tematow odzwierciedlaja poczatkowe mozliwosci potworow, z kazda minuta one sie zwiekszaja.
Cytuj:
|
Tak, summona można wytrenować.
|
LÓL, on nie mowi o summonie, tylko potworkach, ktore go bija do shieldinga.
Cytuj:
|
To chyba ma utrudnić afkowanie.
|
LÓL, od kiedy polepszanie summonow utrudnia afkowanie?
Cytuj:
|
rzeczywiście roty coraz mocniej biły...
|
Prawda, ja sam jak skillowalem z rotami na darashii, to mialem taka taktyke, ze jednego rota sprowadzilem do momentu, kiedy mial 1 hp i zostawilem se do shieldinga i z tym rotem szedlem po jaskini i dostawialem se kolejne roty do niego i walilem te nowe az do zabicia, i pozniej nastepny itd. A ten co ma 1 hp caly czas mnie bil. I trenilem tak przez jakies 6-7 godzin, po ktorych moj stary poczciwy rot zaczal mnie bic za 20-30 hp i poczulem lekkiego zonka, kiedy zorientowalem sie ze mam o 100 hp mniej niz max, a przeciez leczylem sie jedzeniem i to z szybkoscia elite knighta i mialem shielding 75.