Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2006, 15:44   #21
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Czy na 19 levelu mogę chodzić na cyklopy??
OMG, znowu pytanie z serii "czy moge?". Pewnie, ze mozesz. Mozesz nawet wziac might ringi i stone skin amulety i ubic solo orshabaala na 6 lvlu. Fajnie?
Cytuj:
I czy będzie się to opłacało?
Tak.
Cytuj:
Bo wand of plague ma zasięg 2 i sądzę że będę musiał się często UHać.
No to w takim razie nie idz, bo jesli nie potrafisz bic potworow z zasiegu 2 pol nie odnoszac obrazen, to nie bedzie mowy o zadnym sensowym expieniu.
Cytuj:
Moje eq to:
Nieistotne, mozesz isc nawet bez eq, a jesli nie umiesz grac to i w mpa ci heavy dmg cyce zrobia.
Cytuj:
Mogę strzelać z SD.
LÓL, a moze tak huntowac raty z sd?
Cytuj:
Jeśli cycle walą lepiej jak huntery, to nie jestem pewny, ale jeśli mniej/tyle samo to spokojnie powinno ci się udać, tyle że ja bym użył magic shielda i mana fluidów.
OMG, sorka akurat cyce w ogole nie bija bo nie maja ataku dystansowego, a huntery bija bardzo mocno magicznych. Sork wali z dista wiec spokojnie na 6 lvlu zabije cyca, a huntera bez straty hp nie ma najmniejszych szans zabic, no chyba ze z sd. Magic shielda na cyce?! LÓL.
Cytuj:
Jak poszedłem sobie ostatnio na huntera i co on mnie walnął to się mf'ałem i pechowiec padł dość szybko (a waliłem z wand of dragonbreath).
Przyznaj sie ze z ue waliles, bo po jakiego groma ci manasy na ta rozdzke zeby zabic jednego huntera?
Cytuj:
Spokojnie pokonasz, ja ostatnio wziąłem 2 na raz na klatę a mam 16 level (zużyłem 4 mana fluidy)
Straciles 220 gp. Enjoy. Czy wy odrozniacie chociaz knighta od sorka?
Cytuj:
Ja mam k-armor, tower shield, steel helmet, plate legi, jestem drutem z 22 shieldingiem i jestem w stanie zblokować cyca ze stratą zaledwie 30-40 hp używając quagmire rod (hity po ok. 43).
Troche sie spozniles z ta dobranocką, bo juz jest godzina 21:56 i dzieci śpią.
Cytuj:
Po 2-3 godzinach mam około 250 gp (samej kasy),
No to brawo, bo ja przynajmniej 2 razy tyle zarabiam z samych larv przez godzine.
Cytuj:
około 10-15k expa do przodu
OMG, to jak ty expisz? Ja przez 3 godziny expienia swoim rookstayerem na trollach robie 15k expa przynajmniej.
Cytuj:
nawet pk prawie wogóle
Ciekawe, bo jak ja pekowalem, to wlasnie tam sie udawalem i do troll mountains najczesciej.
Cytuj:
Chyba zrobie kanikaze,i spróbuje rozwalić jedną ze słabszych róźdźek na 12 lvl'u draga,zobaczymy czy mi się uda.
Uda ci sie, o ile nie wejdziesz w fire wave i nie dasz sie bic z lapy.
Cytuj:
Właśnie chce to zrobić z max. 5 uhami.Do nowicjusza nie muwisz niedługo ci dam filmik.
No tak i bedziesz sie manasowal i walil exura vite, a to jest tak samo jakbys sie uhal.
Cytuj:
Czyli expisz i zarabiasz mniej niz na rotach ..
Nie przesadzaj, on zarabia mniej niz moj rookstayer na trollach.
Cytuj:
Na rotach i dwarfach zarabiam około 200 gp na godzine (kasy), a ktoś tam mówił o 250 gp na 2-3h.
Oto odpowiedz na pytanie dlaczego niektorzy robia lootbagi - bo nie umieja grac. Ja nigdy lootu nie zbieram (nie zbieram gowien typu hatchet/mace/sword/chain armor) i z tomb wyciagam 2k/h, z larv 1k, z rotow nie wiem ale na darashi spokojnie ponad 1k pewnie, w kopalniach roty&dwarfy to jakies 500-400 gp/h bo z reguly ludzi ogrom, a rookstayerem na trolach 300 gp minimum przez godzine.

Ostatnio edytowany przez poisoner - 31-01-2006 o 15:50.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.