Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2006, 17:42   #294
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

co mnie wkurza? GRAFA!!! Oczywiscie system pk takze, poniewaz high levele moga sobie pkowac bez powodu i nikt na to nie zwraca uwagi! Nawet jesli ktos ma wiekszy lvl nic sobie z teg nie robi! Albo ziomki maja kumpli na high levelu i zabijaja innym potworki, zeby ta osoba nazwala go noobem. Wtedy se przychodzi high lvlkiem i go pekuje. W kalOnline jest moim zdaniem duzo lepszy system pk. Nie da sie pkowac bez zgody drugiego, a jesli juz sie zgodzi to przegrana powoduje tylko strate hp i nic wiecej. Oczywiscie mozna sie na kims zemscic jesli nas okradl albo cus. Wystarczy zdobyc i zalozyc assasin mask i mozna zabijac, a jesli ktos na zabije to przynajmniej tracimi baaardzo malo expa i zero itemow!!!
I jeszcze w tibi wkurza (a raczej wkurzal...) mnie cap! Jest to troche przyrypane szczegolnie kiedy musisz czołgać lootbaga no i zaraz podbiega jakis noob kosi itemki i sprzedaje i obnosi sie kur** z NASZA kasa! No i jeszcze wkur***jacy jest pacc. Nie mozna sie zalogowac o poznej porze bo trza miec jakiegos porypanego pacca albo nie mozna dojsc do niektorych miejsc, miec domku... w kalu (wymieniam go poniewaz jest 100x lepszy od tibii i akurat tera w nan gram) mozna zalogowac sie o kazdej porze i nie ma jakiegos zrypanego pacca! Cipsoft po prostu wyludza pieniadze na nedznej grze z oropna grafika! Kiedys w to moze gralem ale teraz juz sam nie wiem jak moglem grac w cos takiego! Z miedzy innymi takich powodow tibia to syf i nic wiecej

Uff... ale sie rozpisalem
Cor Tibiarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem