Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2006, 20:51   #10
Fillipex
Użytkownik Forum

Fillipex's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Sto(L)ica \\// Szmu(L)ki

Stan: Na emeryturze
Imię: Fillipex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sandgorm
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
Domyślny

O czlowieku.. myslalem ze Ty zartujesz ale po kolejnej Twojej wypowiedzi widze ze jednak nie... wiec jak taki mastah jestes to Ci cos powiem :

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matr_Agredo
to jets po prostu noob!!!
Hmm... ja tu widze jednego nooba w tym temacie a mianowicie Ciebie... i zaraz Ci pokaze czemu...

Cytuj:
sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw
Hmm... plaga to moze byc ratow... a o atakach demonow narazie nie slyszalem.. tylko na Tescie... wiec na 99% to lipa... jakbybyly takie najazdy to napewno bym o nich slyszal a nie slyszalem.. ofc moge sie mylic...

Cytuj:
a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!!
Gorszej glupoty nie slyszalem... po 1 to Evil Eye byl juz wiele razy widziany...i zadna to nowosc jest... nawet u mnie na servie (Eternia) byl wiec piszesz glupoty... a ze na Tiquandzie to mnie nie rozsmieszaj... on byl i jest widziany jedynie w Hellgate... nigdzie indziej...

Cytuj:
a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki
Demodrasa jesli juz... ehhh... nie chce mi sie nic tlumaczyc juz mu... jezeli dobrze mysle.. to draconia jest tam gdzie jest draconia quest... czyli w Hellgate... czyli jak tam, to tam na 100% nie ma i nie bedzie Demodrasa... on jest widywany na POH'u a dokladniej pod nim...

Cytuj:
co do orcuw mozliwe
Czlowieku... nigdy nie bylo i raczej nie bedzie najazdow na Fibule... o.0

Cytuj:
ale fibula ot maisto minosuw
Hmm... raczej Mintwallin to miasto minosow...

Cytuj:
wprowadzasz gracza w blond!!
W "blond" to Ty wprowadzasz ludzi... wiec wstan.. i wyjdz!!!

Ehh... o ortografii sie nie bede wypowidal bo chyba wszyscy widza ze albo masz 8 lat albo jestes krytycznym przypadkiem dyskleksji albo poprostu jestes debilem ktory tak pisze z takiego badz innego powodu o.0

@topic
CLOSE TOPIC PLX

Fillipex jest offline