O czlowieku.. myslalem ze Ty zartujesz ale po kolejnej Twojej wypowiedzi widze ze jednak nie... wiec jak taki mastah jestes to Ci cos powiem :
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Matr_Agredo
to jets po prostu noob!!!
|
Hmm... ja tu widze jednego nooba w tym temacie a mianowicie Ciebie... i zaraz Ci pokaze czemu...
Cytuj:
|
sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw
|
Hmm... plaga to moze byc ratow... a o atakach demonow narazie nie slyszalem.. tylko na Tescie... wiec na 99% to lipa... jakbybyly takie najazdy to napewno bym o nich slyszal a nie slyszalem.. ofc moge sie mylic...
Cytuj:
|
a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!!
|
Gorszej glupoty nie slyszalem... po 1 to Evil Eye byl juz wiele razy widziany...i zadna to nowosc jest... nawet u mnie na servie (Eternia) byl wiec piszesz glupoty... a ze na Tiquandzie to mnie nie rozsmieszaj... on byl i jest widziany jedynie w Hellgate... nigdzie indziej...
Cytuj:
|
a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki
|
Demodrasa jesli juz... ehhh... nie chce mi sie nic tlumaczyc juz mu... jezeli dobrze mysle.. to draconia jest tam gdzie jest draconia quest... czyli w Hellgate... czyli jak tam, to tam na 100% nie ma i nie bedzie Demodrasa... on jest widywany na POH'u a dokladniej pod nim...
Cytuj:
|
co do orcuw mozliwe
|
Czlowieku... nigdy nie bylo i raczej nie bedzie najazdow na Fibule... o.0
Cytuj:
|
ale fibula ot maisto minosuw
|
Hmm... raczej Mintwallin to miasto minosow...
Cytuj:
|
wprowadzasz gracza w blond!!
|
W "blond" to Ty wprowadzasz ludzi... wiec wstan.. i wyjdz!!!
Ehh... o ortografii sie nie bede wypowidal bo chyba wszyscy widza ze albo masz 8 lat albo jestes krytycznym przypadkiem dyskleksji albo poprostu jestes debilem ktory tak pisze z takiego badz innego powodu o.0
@topic
CLOSE TOPIC PLX