Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 11:15   #430
Domis
Użytkownik Forum

Domis's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
nie prawda :\
trzeba umiec grac i miec szczescie ^^
Ja umiem grać. Może nie gram tak że w tydzień zrobie z 10 lvli. Bo ja nie siedzę NON-STOP. A pozatym nie chce być taki jak Bound, znecać się nad słabszymi, tylko dlatego że expią szybko, dobre eq mają lub inne głupstwo. Ale prawda jest taka, że Bound się ich boi....teraz zaczyna odczuwać już lęk, ale za miesiąc ? dwa? będzie kolejna wojna na Valori i będzie walczyć nasze pokolenie. Boundy zamiast expić chodzą po Tibi i biją słabszych wymuszają itemy...Nie odawajcie im, zabiją raz, drugi - trzeci nie zabiją bo będzie redskul...Ale nie polecam grać na Valori. Bo Valoria zwana WARlorią staje się coraz gorsza...Pewnego dnia jak wybrali nowych GM, ucieszyłem się o GM na Valori. Pomyślałem: "Lepsze czasy na Valori" i po paru dniach zostało zbanowanych już 3 hight lvli. Ale na tym się kończy...Bo ludzie zamiast zgłosić PA Boundów to się ich boją!!!Ale ich się nie trzeba bać! Wystarczy nie patrzeć, zmienić świat. A oni kiedyś pożałują. Bo nie wiem czy wam było by fajnie gdyby tylko wy mieliśbyście 100+, ilu jest Boundów 20?30? Coś koło tego. A średni LvL to chyba gdzieś tak ok. 90-100. Wiec jak 30 osób dobrych będzie na Valori to im się to znudzi i pożałują, że masakrowali słabszych. Wiec nie że się boję, nie umiem grać lub coś podobnego. Po prostu nie obchodzi mnie, że jakieś Boundy rządzą serverem. Jeśli czują się w ten sposób lepsi. To ich sprawa. Dla mnie zawsze będą mało znaczącymi Boundami!!!

PS: Koledzy z Valori! Nie zważajcie na nich, jak coś wam zrobią, zagrożą typek: "GIVE ITEMS OR DIE!" to naciśnijcie CTRL + R i napiszcie o tym...Kiedyś GM odpisze? Zbanuje? Jak o Sergio Demonslayerze się dowiedział? Ktoś się poskarżył...

PS2:Bjoern Shu a ty to kto?? Niby wszystko wiesz, ale chyba nie wiesz...Może grałeś kiedyś na Valori. Jak było inaczej. Ale teraz jest zupełnie inaczej. Odkryj twarz, powiedz kim jesteś...

PS3: Niech ktoś w końcu da te ss'y bo Admin temat zamknie...

Domis jest offline