Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 10:51   #34
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Necrius
@zimne_piwo

1. Aff gdybym byl ch* to bym zaryzykowal moja postac dla takiego stuffu ale po co..
2. Idz na psy buraku. Może dostane "BAN'a"
3. Oh, Cóż za nie fart 300k w plecy w grze, nawet dostał mój adres w rl bo chce się sprawdzić w rzeczywistości...
4. Nabił levele, zdobył eq, spadł o lvl, stracił eq. Simple? A jeżeli traduje chara to powinien dostać bana aye? To Czemu ja miałbym na tym nie zarobić?
5. Oj piwko piwko ty chyba bezalkoholowe jesteś. Jak na kolesia z 19 na karku to jesteś przybity jak dzieciak 10lat, ale nie martw się do policji cię napewno przyjmą... i tak koledzy się z Ciebie śmieją... Ssij po same kule...

6. Jak masz jakieś ale to wpisz się do książki "Skarg i Zażaleń"
7. Już Cię nie będe jeździł na forum, przepraszam. Wybaczysz mi?
-Over&Out--

P.S. Dzięki za gratki
Downloaded: 1692 times. Not Bad
Pozdro z Iridii

Ja Cię nie obrażałem, bo mam bogatsze słownictwo niż tylko łacina, którą szpanujesz kolegom na podwórku...

Co ten ss ma mi pokazać, bo nie rozumiem? Takiego ssa może mieć każdy. Wystarczy poprosic kolegów i już. A w dodatku te eq jest do zdobycia (noobie), jeżeli bys miał th, g helmet czy jakiś super rar to wtedy się wymądrzaj.

No i co do pioruna Cię obchodzi co on robi z postacią? Nie potrafisz czytać co inni piszą? On nabił lvl, on zdobył eq to on robi co chce, a że jego 'koledzy' to tacy ludzie to już jego problem.

Jak chcesz nawiązać konwersacje to używaj zdań bez przekleństw, wtedy łatwiej się porozumieć <taka rada na przyszłość> xD

EDIT: Następnym razem jak nie chcesz (i nie potrafisz) przyjąć krytyki to błagam nie wystawiaj filmików !!!

Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 01-02-2006 o 10:58.
zimne_piwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem