Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lepper von Kisiel
Ok...nawet mnie nie znasz, ale z góry zakładasz, ze jestem thief, pker itp. czyli nie warto mi ufać, bez kija nie podchodź. A jesteś skłonny uwierzyć Wulfowi, bo wolisz lizac 125rp, niz powiedziec, ze mi wierzysz. A jeśli mówisz, ze moje imię jest z a b r o n i o n e, to już na pewno dostałbym name locka od gm bez dopominania sie.
|
Nie gram już na Pandzie więc lizać dupy nie musze i nigdy nie bede tego robił. Co do tego, że tobie nie ufam, to prawda, gdybyś byl kimś ... jakby to nazwać normalny ?, to dałbyś jakiś normalny nick a nie Lepper ... Jak dla mnie n/c dla takich nicków i żadko z kimś takim rozmawiam. Gdyby w takim samym przypadku jak twój był koleś na podobnym lvl tylko z normalnym nickiem miałbym do niego więcej zaufania i zrozumienia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
@Globi
no więc troszkę regulaminu dla mojego almost RL namelocka nie otrzyma osoba która ma imię lub nazwisko znanej, sławnej osoby. Więc za nick 'Christina Aguilera' otrzymujesz namelock'a lecz za nick 'Aguilera von chilwa' już nie. Tak samo jest z panem Andrzejem Lepperem.
|
Mój błąd, gadałem z kumplem tutorem

. Już chyba wiem czemu nie zdałem testu na tutora

.