Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 15:22   #31
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
OMG pisałem tu o cycu
Tak, ja tez pisalem o cycu, ktorego normalny sork/drut/palek zabija bez straty hp.
Cytuj:
Jak ty bijesz jakiegoś potwora 1 raz to chyba nie wiesz od razu jaką taktykę na niego zastosować?
Wiem, bo czytam poradniki i nigdy nie ide na zywiol, zeby dednac. Zawsze wiem co mam zrobic zanim zrobie.
Cytuj:
Poza tym w miejscu, gdzie go biłem nie było gdzie uciekać.
LÓL, przed hunterem nie mozna uciekac, bo to on przed toba ucieka. Tak czy siak bijesz go z dista, w obojetnie jakim pomieszczeniu.
Cytuj:
A co do huntera to mógłbyś sobie odpuścić sobie ten głupi komentarz - manafluidy były na magic shield (sorc na 16 levelu idzie na 3 strzały od huntera).
No widzisz, na 3 strzaly, a nie na 1 strzal. Wiec nie oplaca sie walic magic shielda, bo mozesz sie uleczyc za pomoca exura vity/uha.
Cytuj:
A poza tym - to, że ktoś nie umie grać to nie znaczy, że masz prawo go objeżdżać - ty też kiedyś zaczynałeś i byłeś początkujący.
Tak, ale ja wtedy nie udowadnialem swojej racji na forum, skoro niewiele wiedzialem jeszcze.
[QUOTERobilem 5k/h na swamp trollach knigthem 30/30 z barb axe. Nie przesadzaj.][/quote]
Chyba bijac na full def. Nie wiem czy tam jest dobry resp bo nigdy tam nie expilem, ale na rooku w czesci rooka dla pacc w jaskiniach trolli gdzie resp jest bardzo dobry i non-stop walczysz walac z katany na full atak robie 5k/h, bo obliczalem. Zreszta spojrz sobie ile expa robia sunrise/rookguardian de'bove, ktorzy sile wrecz maja niewiele lepsza niz moj 23 rookstayer, bo na rooku jak wiadomo skille leca bardzo wolno.
Cytuj:
Uau. A ja myślałem że lootbagi robią ci którzy chcą więcej zarobić. No cóż, człowiek się uczy przez całe życie.
Tak, zarabiaja kosztem marnowania swojej postaci, bo nie robia lvla, skilli, mlvla, tylko laza newbie po kopalni i hatchety zbieraja, a ja w tombach nie psujac sobie expa zarabiam minimum 2k/h z samych goldow i to mi wystarczy, kasa w tibi nie jest najwazniejsza, na bp uhow zarabiam spokojnie w 1,5 godziny robiac przy tym minimum 45k expa, a taki bagmejker zarobi tyle samo w godzine robiac przy tym 10k expa. A zbieranie na mms na 50 lvlu to glupota.
Cytuj:
Jak uzbierasz 20bp chain armów to już nie będzie takie gówno.
Tak, i zrobisz przy tym 2 razy mniej expa niz normalny gracz.
Cytuj:
Chill out, ja z shieldingiem 26 blokowałem hero ;o
Mozna i zabic orshabaala solo z shieldingiem 10 na 6 lvlu, bierzesz might ringi i nawalasz.
Cytuj:
A nie wiem czy cały loot to jest gówno, bo czy np. k armor nazwiesz gównem?
Oczywiscie ze nie, ja przeciez wyraznie wymienilem rzeczy ktore uwazam za gowna. Sa to mace/hatchet/chain armor/sword/viking helmet itd itp
Cytuj:
A skoro lootu nie bierzesz to od dzisiaj mówię kumplom na twoin serwie żeby przeszukiwali wszystkie martwe potwory i dedy graczy których zabiłeś. Skoro lootu nie bierzesz to może ktoś napotka w dedzie noble armor lub crown legi?
RÓTFL, ty to zle zrozumiales. Jak zabijam gracza to oczywiscie loot biore i mocnych potworow, z ktorych wypada rzeczy warte 1k+ tez oczywiscie biore. Ja tylko napisalem, ze nie biore hatchetow/mace/swordow z potworow typu skeleton, ghoul i rot bo to waste time and exp.
Cytuj:
Polecam tereny pod Thais
Fatalny resp, kiedys wybilem tam wszystkie cyce, wyszedlem i czekalem 5 minut az sie zrespia i nastepnie znowu wszedlem, ile spotkalem cycow? Oczywiscie zero. A na pewno nikogo tam nie bylo po tym jak wyczyscilem 5 minut temu.
Cytuj:
Jak wychodzac z kopalnii z guardow po drodze uzbierasz 1,5bp hatchetow ( = 750 dodatkowego zlota ) to juz nie jest takie gowno.
Jest, po przy tym zepsuje sobie exp o 50%.
Cytuj:
A co ma waga do tego? Można turlać worek po ziemi, żaden problem.
Ty wolisz miec 15 lvl i chodzic z mms, ja wole 115 lvl i miec vampire shield, kazdy ma inne gusta.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem