Temat: Linage II
Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 15:27   #45
Nazar
Użytkownik Forum

Nazar's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 14
Skille: 50/40
Poziom mag.: 8
Nazar ma numer GG 3002739
Domyślny

Lineage ma bardziej realistyczną grafikę niż WoW... w WoWie taka .... jakby to nazwać kukiełkowata jest... można nazwać, że WoW'owa

Allseron byłby najlepsze... ale ma jedną gigantyczną wadę.... ogromne lagi... fajnie jest bić sobie mobka, gdy nagle dc dostajesz i później się modlisz o to, aby przeżyć... co do klimatu tam panującego... jest full wypas extra bajer ... samo odgrywanie postać jest trudne , ale wciągające ... ja konto dostałem za pierwszym razem gdyby polepszyli łącze to napewno bym tam grał jakby to zrobili proszę wysłać PM do mnie

@bosal ta gra jest trudna ... ale na wyższych lvl'ach ... fajnie jest sobie grać grać i grać, a później ni masz hajsu na lepszy sprzęt... nie powiem ... nudno jest na początku, próbowałem krasiem grać, ale jakoś mi nie wychodzi bleee Bishop Rox
"Ciemność porównywana do najczarniejszej smoły, głębsza niż najgłębsza noc! Panie Ciemności, świecący jak złoto ponad Morzem Chaosu, Wzywam cię, przysięgam tobie siebie! Pozwól głupcom, którzy stana między nami być zniszczonymi przez moc, która ty i ja posiadamy! GIGA SLAVE!"
Nazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem