Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 15:50   #104
FarowRime
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005

Profesja: Paladin
Świat: Julera
FarowRime ma numer GG 8296900
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar Cin
W ramach walki z CIPem? ROTFL. Człowieku, powinieneś się cieszyć że w ogóle dają grać za darmo (a jakoś muszą zarabiać na życie, poza tym prąd, wynajem lokalu, itp kosztuje - człowieku! masz 15 lat a tego nie rozumiesz?) a ty jeszcze chcesz z tym walczyć?

A ja tam tibia.org.pl nie wierzę. Ściągnąłem raz tibicam, i 2 razy ktos mnie próbował haknąć (raz zmianił hasło, ale szybko "wyprosiłem" nowe, a drugi raz zmienił e-maila, szczęście że zawsze przed grą loguję się na tibia.com, to kliknąłem zaraz cancel. Potem gość sobie odpuścił a ja się dopiero wtedy skapnąłem, że trzeba by wyszukać i wywalić keyloga z dysku ) Nie wiem, czy keylog był z tamtąd, ale niesmak pozostał... (heh, jak z tego kawału )
Heh, koleś, mi chodzi o to, że PACC z promocją może sobie usiąśc przy kompie, zapuścić tibię, zrobić bp runek w czasie krótszym niz 3 godziny! Widzę, że niezbyt rozumiesz moje postępowanie... NIe chodzi mi o to, że PACC jest zły, ale o to, że PO PROSTU nie mam czasu na robienie runek, bo moi bracia też chcą sobie pograć. Zresztą po twoim levelu widzę, że nigdy nie robiłeś np gfbkow. Bp to w przypadku FACCa około 4h, w przypadku PACCA z promocją około 2,5h. A pozatym ja nie miałem hacka (niby od niedawna gram, ale..) bo stosuję podstawowe środki bezpieczeństwa. poszukaj sobie na tym forum człowieku poradnika (POWER of BUTTON"szukaj") a nie będziesz miał nigdy hacka. Radzę ci na przyszłość, czytaj do końca posty zanim wystawisz swój... i jeszcze coś, nie opłaca sie używać tego bota do walki, bo serio można dostać freeza, JA już tak miałem. auto uhanie nie marnuje run, po prostu trzeba przeczytac readme i już wiadomo o co chodzi. łowienie ryb jest do dupy, nie używajcie tego, łowi 1 rybke na 5 minut, afk mlvl... bardzo łatwo zaliczyć deda, autowylogowywanie działa dopiero po chwili, już mam jednego deda... więc Drogie dzieci! nie używajcie TBI i nie bierzcie narkotyków

Ostatnio edytowany przez FarowRime - 01-02-2006 o 16:00.
FarowRime jest offline   Odpowiedz z Cytatem