Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 17:01   #35
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Nie wiem, czy ty kiedykolwiek grałeś druidem/sorcem
Tak, gralem.
Cytuj:
ale nawet mój kumpel tak gadał jak ty, dopóki do mnie nie wpadł i się nie przekonał na własne oczy, a powiem ci, że on taki zacofany w Tibii nie jest,
Ja juz wielokrotnie widzialem na wlasne oczy lootbaga, i za kazdym kolejnym razem jak go widze, to co raz bardziej mnie to upewnie w przekonaniu ze to szajs.
Cytuj:
on taki zacofany w Tibii nie jest, gra paladynem, więc może dlatego
A inne profesje to sa zacofane tak?
Cytuj:
Nie rozumiem. Chcesz powiedzieć, że jak robisz lootbaga to ci exp ucieka przez dziury w bagu, czy jak się po hatheta schylasz to ci rękawem wylatuje? Bo wg. mnie to tutaj nie da się stracić expa, ale może masz zryte konto, kto wie...
Exp ci ucieka bo stoisz nad cialem potworka jak ten noobek z roka i przekladasz itemy zamiast nawalac kolejne monsterki? logiczne czy mor eksplejn ju nid?
Cytuj:
Fakt, że zbieranie na MMS na 50 lvl jest bez sensu, ale jeśli sorcem chcesz kiedyś wyjść z guardów/minosów/tombów i pójść na prawdziwy hunt, to kasa na runy się przyda. Robiąc lootbagi masz jej więcej, oczywiste. Po resztę patrz niżej.
Ale masz nizszy lvl a co za tym idzie sile magii, a przeciez na runach mozesz super zarabiac sorkiem/druidem.
Cytuj:
Lol, to ty zbierając loot marnujesz połowę expa? Ile ci schodzi z przełożeniem przedmiotu do worka? Pogratulować...
Zauwaz ze bag ma tylko 8 miejsc wiec musisz sie niezle naklikac zeby otworzyc baga a pozniej kolejnego baga i jeszcze turlac po ziemi lootbaga. Moze nie 2 razy wolniej expisz, ale na pewno stosunek expa do kasy masz gorszy niz w tombach zbierajac tylko goldy.
Cytuj:
Gorzej jak zdejmie cię na 1 hit (a na pewno to zrobi).
Might ring 1 oz. Ochrona przed dowolnym rodzajem obrażeń, 20 ładunków.
Wiec jak moze cie zabic???
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem