Cytuj:
Nie wiem, czy ty kiedykolwiek grałeś druidem/sorcem
|
Tak, gralem.
Cytuj:
ale nawet mój kumpel tak gadał jak ty, dopóki do mnie nie wpadł i się nie przekonał na własne oczy, a powiem ci, że on taki zacofany w Tibii nie jest,
|
Ja juz wielokrotnie widzialem na wlasne oczy lootbaga, i za kazdym kolejnym razem jak go widze, to co raz bardziej mnie to upewnie w przekonaniu ze to szajs.
Cytuj:
on taki zacofany w Tibii nie jest, gra paladynem, więc może dlatego
|
A inne profesje to sa zacofane tak?
Cytuj:
Nie rozumiem. Chcesz powiedzieć, że jak robisz lootbaga to ci exp ucieka przez dziury w bagu, czy jak się po hatheta schylasz to ci rękawem wylatuje? Bo wg. mnie to tutaj nie da się stracić expa, ale może masz zryte konto, kto wie...
|
Exp ci ucieka bo stoisz nad cialem potworka jak ten noobek z roka i przekladasz itemy zamiast nawalac kolejne monsterki? logiczne czy mor eksplejn ju nid?
Cytuj:
Fakt, że zbieranie na MMS na 50 lvl jest bez sensu, ale jeśli sorcem chcesz kiedyś wyjść z guardów/minosów/tombów i pójść na prawdziwy hunt, to kasa na runy się przyda. Robiąc lootbagi masz jej więcej, oczywiste. Po resztę patrz niżej.
|
Ale masz nizszy lvl a co za tym idzie sile magii, a przeciez na runach mozesz super zarabiac sorkiem/druidem.
Cytuj:
Lol, to ty zbierając loot marnujesz połowę expa? Ile ci schodzi z przełożeniem przedmiotu do worka? Pogratulować...
|
Zauwaz ze bag ma tylko 8 miejsc wiec musisz sie niezle naklikac zeby otworzyc baga a pozniej kolejnego baga i jeszcze turlac po ziemi lootbaga. Moze nie 2 razy wolniej expisz, ale na pewno stosunek expa do kasy masz gorszy niz w tombach zbierajac tylko goldy.
Cytuj:
Gorzej jak zdejmie cię na 1 hit (a na pewno to zrobi).
|
Might ring 1 oz. Ochrona przed dowolnym rodzajem obrażeń, 20 ładunków.
Wiec jak moze cie zabic???