Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 17:18   #38
Loron
Użytkownik Forum

Loron's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Ja juz wielokrotnie widzialem na wlasne oczy lootbaga, i za kazdym kolejnym razem jak go widze, to co raz bardziej mnie to upewnie w przekonaniu ze to szajs.
Widzę, że się nie zrozumieliśmy. Mi nie chodzi o lootbagi, mi chodzi o blokowanie cyca, a profesje nie są zacofane, ale muszę cię uświadomić, że tylko paladyn nie nosi często tarczy, więc sobie nie poblokuje

Cytuj:
Cytuj:
on taki zacofany w Tibii nie jest, gra paladynem, więc może dlatego
A inne profesje to sa zacofane tak?
ojoj, znowu pomyłka, nie chodzi o to, że nie jest zacofany bo gra paldynem, tylko o to, że nie jest zacofany, a to, że gra paladynem, to tylko info dla tych, co by pytali

Cytuj:
Exp ci ucieka bo stoisz nad cialem potworka jak ten noobek z roka i przekladasz itemy zamiast nawalac kolejne monsterki? logiczne czy mor eksplejn ju nid?
Zauważ, że on nie urywa się z respa guardów po to, żeby zrobić lootbaga, tylko on WYCHODZI z expowiska, a po drodze zbiera hathety, więc jest wręcz odwrotnie, shit zdąży się zrespić, zanim on dojdzie do rope place, więc jeszcze zrobi te trochę expa więcej, zanim wyjdzie.

Cytuj:
Might ring 1 oz. Ochrona przed dowolnym rodzajem obrażeń, 20 ładunków.
Wiec jak moze cie zabic???
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale might ring chroni przed obrażeniami fizycznymi, a Orshabaal jest znany z potęgi jego magii, więc... domyśl się

Cytuj:
Ale masz nizszy lvl a co za tym idzie sile magii, a przeciez na runach mozesz super zarabiac sorkiem/druidem.
No fakt, tylko jest problem. 3,5 godziny na bp uhów, koszt - 220 gp(bp i 20 blanków), zarobek - 3k-220gp=2,78k, powiedz mi, ile kasy wyciągniesz w tych swoich tombach na godzinę? 2k? policz sobie: 7k w tombach, 2,78k za runki. Idź se lepiej do tombów zamiast robić runki. UHy opłaca się najbardziej robić, więc nie porównujcie do HMMów, SDków itp.
Loron jest offline   Odpowiedz z Cytatem