Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FarowRime
Heh, koleś, mi chodzi o to, że PACC z promocją może sobie usiąśc przy kompie, zapuścić tibię, zrobić bp runek w czasie krótszym niz 3 godziny!
|
Jak zapłacił, niech ma. Te 250 zł na rok to nie mało, więc coś mu się za to należy.
Cytuj:
Widzę, że niezbyt rozumiesz moje postępowanie... NIe chodzi mi o to, że PACC jest zły, ale o to, że PO PROSTU nie mam czasu na robienie runek, bo moi bracia też chcą sobie pograć.
|
To rób podczas expienia. Ja tak robiłem poprzednią postacią, i jakoś nie zbiedniałem od tego.
Cytuj:
Zresztą po twoim levelu widzę, że nigdy nie robiłeś np gfbkow. Bp to w przypadku FACCa około 4h, w przypadku PACCA z promocją około 2,5h.
|
Miałem 2 updaty temu druida. (rzeczywiście nie robiłem gfb, bo zrobiłem raz jeden bp i skapnąłem się, że to się ni w cholerę nie opłaca. A jeśli chodzi ci o robienie run dla siebie, to mana fluidy w łapę i heja - tylko trochę drożej niż w sklepie, a magic level rośnie, aż miło) A co do czasu, to zdaje się że się mylisz - policzyłem moim domowej roboty programem i wyszło mi równo 2 godziny dla pacca

. Ale jak mówiłem - jak ktoś wyda te 250 zł to niech ma.