Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
Ahahah czy wy naprawde myslicie ze CIpsoft pozwolilo by na sharowanie na takim lvlu, pamietajcie ze najwyzszy lvl na servie jest najwiecej sprawdzany, niektorzy pamietaja jak skonczyl Losari, a tak osobiscie to twierdze ze sharowanie account wyjdzie bardzo szybko i albo skonczy hakiem,banem albo poprostu 1 owner wy***ie drugiego, albo reszte i bedzie expil bardzo wolno, hehe, uwazam rowniez ze najwieksza przyjemnosc daje granie samemu, bo ja osobicie gram w tibie dla przyjemnosci i dla kumpli na ktorych moge liczyc=]
aha i do tego typa co nie ma kolegow na rl ,zamiast pisac takie rozprawki idz na dwor moze akurat poznasz nowych znajomych xD
/Xezbeth
|
nie proboj w ten sposob robic idiotow z innych bo sam za takiego mozesz byc brany. jelsi tetro szaruje z bracmi, a nawet kumplami z tej samej sieci, to cip nic na to nie poradzi i moze sobie go sprawdzac.
na wyzszych lvl ludzie szaruje. np slynny cachero dostal bana ze acc sharing, a kiedy wrocil expil juz 10 x gorzej niz przed banem.
mysle ze zdajesz sobie sprawe z tego ze czesc tego co napisales to stek bzdur.
dlaczego cip skuteczniej nie wlaczy z takimi oszustami nie wiem. ponoc to kwestia techniczna i finansowa. ale ze nie znam sie na tym i nie wiem dlaczego to tyle ma kosztowac.
grasz dla przyjemnosci i dla kumpli. w porzadku, brwa dla ciebie. szukasz uznania zaloz na ten temat wlasny temat, bo ten poki co nie jest o tobie.
a i ja ze swoim czasem bede robil co mi sie podoba. dla mnie pisanie jak to nazwales rozprawek nie jest rzecza trudna i zajmuje mi gora kilka minut.
to forum nauczylo mnie, ze dla wielu napisanie kilkunastu zlozonych zdan w ciagu kilku minut to rzeczywiscie wyczyn, ale zareczam ze mi przychdzi to dosc lawto i gdybym mial cos poswiecic przez wypowiadanie sie tu, to przyjmij to do wiadomosci ze tego bym nie robil.
to chyba dosc zabawne. byc pouczanym przez takiego kolesia bym zamiast tracic tych kilka minut na pisanie szedl na dwor poznac znajomych. sam ma lvl 102 na racani, sam mowi ze zrobil go sam, pewnie ma jeszcze inne chary a mi mowi ze trace czas i powinienem isc na dwor
spodziewam sie ze juz nic wiecej tu nie napisze, bo na to co juz napisal musial stracic wiecej czasu niz na expienie swoim charem.