Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alphadron
Ludzie, czy macie pojęcie że za AFKowanie na bocie może być
I nie łudźcie się że tego się wykryć nie da, bo się da. Osobiście widziałem GMa banującego takiego AFKarza(swoją drogą, koleś miał 50 hamów w parcelu, który przerzuciłem cudem do depo), więc nie radzę wam AFKować na botach, makrach itp. bo może się to dla was źle skończyć. Osobiście uważam macrowców za idiotów i zdania nie zmienię bo taki macroman to nikt inny jak cheater. Sam grać nie umie to pozwala AI robić to za niego. I co w tym widzicie? Co z tego macie? Postać z zarąbistymi skillami których nie robiliście sami. PRAWDZIWY tibijczyk robi skille sam, godzinami lampiąc się w monitor i obserwując pasek skilla. Więc żegnam was cholerni oszuści bez honoru. A normalnych tibijczyków pozdrawiam i życzę dobrych skilli, leveli, eq i jak najmniej noobów, PK i banów na swojej drodze w tibii. A wam, cholerni cheaterzy, życzę bana 4ever.
|
Masz 15 latek i już potrafisz tak pyskować?, a z resztą szkoda słów, jesteś za głupi żeby myśleć i zrozumieć co do ciebie piszę. Swoją drogą i tak wiem, że używasz bota.
Powiem wam teraz coś, gó*no mnie obchodzi co o tym myślicie i gó*no mnie obchodzi czy w ogóle ktoś to przeczyta, ale to prawda:
50% graczy w tibie UŻYWA botów itd.
50% nie używa- z czego 49% to nooby, które nie więdzą co to boty lub nie potrafią tego włączyć, a 1% to gracze "legit" (którzy nie potrzebują botów bo dzielą konto).
Ja osobiście używam przez siebie napisanego programu na własne potrzeby i mam w du^%e czy w TBI są jakieś keyloggery czy nie (ale gdy ja go jeszcze używałem to nie było).