Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2006, 21:26   #113
MATI9630
Użytkownik Forum

MATI9630's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1

Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
Wyślij wiadomość przez ICQ do MATI9630 MATI9630 ma numer GG 6706595 MATI9630 ma login Tlenu mati9630@tlen.pl Adres Jabbera do MATI9630
Domyślny

Hp.. um.. książki .. 1-4 przeczytaem półłebkiem, musiałem potem cytać parę razy, zeb yzrozumieć o co chodzi.. nie dlatego, ze bylem zbyt podniecony - jak cos to za mało..
Ale 5.. u.. 2 dni. Nawet mniej. Tyle mi zajęlo przeczytanie 5. części. Mozna powiedzieć, że ją połknąłem;P. Tiaa.. wciągnięty byłem
6 część.. najpierw przeczytałem pirata w necie, a niedawno oryginał. Podoba mi się, ale nie ukrywam, że odczułem lekkie rozczarowanie. Myślałem, że trochę lepsze będzie;p. Kilka rozdziałów(np. Felix Felicitis czy ja mu tam) to dla mnie porażka. Może nie doslowna, ale... jakieś to sztuczne było;/. No ale ogólnie książka spox.
Słsyzałem, że Rowling niiby mówiła(ja twgo nei widziałem), że Harry
a) will join to the Dark Side of Power
b) zginie..
W00t, mam nadzieję, że Rowling tylko plotkuje, żeby fani mieli większy poziom adrenaliny._.. Hmm.. jakby "a)" była prawdą, to i tak(zgodnie z przepowiednia) któryś z nich zabije innego. Jakby"b)" było prawda.. to Harry mógłby zostać duchem.. i nękać Voldemorta, az ten (wkurzony) popełni samobójstwo xD. W każdym razie myslę, że Snapcio nie jest śmierciożercą.W końcu złożył P Wieczystą, jak byl na przeszpiegach. Miał inny wybór? Poza tym, Harremu nawet pod koniec przypomniał o oklumencji o_O"". Malfoy tez moze być nawrócony(nie potrafił zabić Dumbla) i Glizdogon(cytat Dumbledore'a"kiedys bedziesz bardzo rad, ze mu uratowałeś życie" z 3. części). To tyle. się rozpisalem x_X
[ ]mieć super sexy wazon
[ ]2 posty

MATI9630 jest offline