Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2006, 00:48   #163
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Pare Info :

Najważniejsze to:

!!!
!!!
!!!
Tak więc, możecie być pewni że już niedługo (na serrio ) będzie nowa część - wkońcu pokonałem lenistwo, i przesłałem te wredne 6mb (tyle zajmują najbardziej potrzebne rzeczy do SA - a razem wszystko, te inne rzeczy to z 70 mb) na neta (zajeło to mi aż 4 h !!! i 30 min. Ściągania o.O ).

A teraz pare rzeczy które dodam do topicu... troszke może to urozmaici (oczywiście Fabuła jest już mniej więcej określona... tym bardziej ... em.. nie moge powiedzieć bo jak samo to słowo wymówie to zdradze all ).

A więc wracając do tych rzeczy które chciałem powiedzieć...
Mam zamiar posłuchać waszych propozycji (jeśli chcecie oczywiście się nimi podzielić ), co wprowadzić, jaki wątek poruszyć by pociągnąć fabułe ciekawszą itp...

Więc prosze o wasze propozycje .
Tylko... nie piszcie jakiś tandeciarskich... więc tutaj dam wam pewne wymogi....:

1)Propozycja musi posiadać "dział" do jakiego pewnie by sie nadawał (typu: Wątek/Quest, Zmiana w fabule, nowe miejsca pracy (by dodać nowych członków forum do fake'a) , itp, ), by ograniczyć to troszke do wyboru macie takie Pomniejsze Wydarzenie, Misja, Jednostki, Bronie.

*Wydarzenie mają składać się:
a) Tytuł
b) Opis

*Misja ma składać się :
a) Tytuł
b) O co ma w niej chodzić
c) Gdzie ma się toczyć
d) Jakie mają być warunki tej misji (typu, zakaz używania broni - wybuchowe gazy itp. , ruchome piaski, Całkowita Ciemność, i wiele wiele innych - im ciekawsze tym lepiej)

*Jednostki (miejsca pracy), składać się powinny z:
a) Tytuł
b) Co ta jednostka ma za zadanie robić
c) Ilu ich powinno być (bez przesady z liczbą !!! )
d)(opcjonalnie) dodatkowe informacje (to zależy od was co to za info będzie)

*Bronie powinny zawierać:
a) Nazwa
b) Co to za broń (Lekka, Ciężka, Szturmowa, Moździeż, Artyleria, Pojazd itp.)
c) Opis tej broni (co robi, na jakiej zasadzie działa)
d) Plusy i Minusy jej użytkowania

2)Co zmienić w grafice ? CO dodać do niej ? Co przestać używać ? Tutaj także proszę was o pomoc, Im więcej napiszecie co zmienić, co dodać ... tym lepszy ten fake będzie pod względem graficznym (oczywiście mi tam to nie przeszkadza jak teraz jest ).

To by było na tyle ;P.

Aha, Takie pomysły będę wysłuchiwać do rozpoczęcia mojego już dawno zaplanowanego Rozdziału (a dobra, zdradze nazwe ;P ) pt: "Atomic Rain". No może nie wiadomo o co dokładnie chodzi, ale niektórzy może się skapną o co biega .

Pozdro.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem