Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zordonex
Masz 15 latek i już potrafisz tak pyskować?, a z resztą szkoda słów, jesteś za głupi żeby myśleć i zrozumieć co do ciebie piszę. Swoją drogą i tak wiem, że używasz bota.
Powiem wam teraz coś, gó*no mnie obchodzi co o tym myślicie i gó*no mnie obchodzi czy w ogóle ktoś to przeczyta, ale to prawda:
50% graczy w tibie UŻYWA botów itd.
50% nie używa- z czego 49% to nooby, które nie więdzą co to boty lub nie potrafią tego włączyć, a 1% to gracze "legit" (którzy nie potrzebują botów bo dzielą konto).
Ja osobiście używam przez siebie napisanego programu na własne potrzeby i mam w du^%e czy w TBI są jakieś keyloggery czy nie (ale gdy ja go jeszcze używałem to nie było).
|
Taa, ja używam bota. Szkoda że mi nie jest potrzebny, bo expić i skillować wolę sam niż żeby robił to za mnie bot (i dedał łażąc na 15 lvlu na DLe). Poza tym skąd to niby wiesz? Masz dowody? Jak masz to dawaj, chętnie posłucham ględzenia pacana który się uważa za starszego i lepszego od innych bo "napisał bota"(a sądząc po stylu pisania itp. ma około 10 lat). A skoro gówno cię to obchodzi to po cholerę spamujesz? Co do procentowego podziału graczy w tibii: No comments (tzn. brak komentarza, przyda ci się tłumaczenie bo raczej tego nie rozumiesz, sądząc po poziomie posta). I ostatnie pytanie: kto ci tego posta pisał? Bo sam to raczej nie umiesz nawet myśleć i iść jednocześnie a co dopiero pisać i myśleć. Może podczas pisania nie myślałeś(co raczej rzadko ci się zdarza, tzn. myślenie)? To by tłumaczyło denność posta.
@poisoner
Totalny offtopic. Poza tym według ciebie robią ci którzy nie umieją grać. To po co zajmować się ich złodziejami?
@lord'nesteloo
Gadasz że inni spamują postami typu "spleen hakuje". "A nie bo spleen nie hakuje" a sam to robisz. Poza tym w postach piszemy co do TBI mamy. Poczytaj je całe a nie szukaj zdań typu "spleen hakuje".
@down
Dwa słowa(z tymi wcześniej to więcej

): [Ś][W][i][Ę][T][A] [R][A][C][J][A]

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to
TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)