Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2006, 02:24   #71
Prima
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 02 2006

Domyślny To co wiem....

Ghoul i Mino Mag
ponoć swego czasu było można do nich dojść, do Ghoula były drzwi, które zostały usunięte po którymś tam update. Osobiście wierzę w questa na dojście do Mino Maga.

Tunel na maina
coś takiego niby było, jednak było to efektem błędu z czasów testowania Tibi przez Cip'ów, jeszcze przed wypószczeniem tej gry w świat.... ponoć usunięto same wejścia do tunelu, a sam on istnie, jednak nie da się z niego kożystać.... a tak na zdrowy rozsądek, to Cip'y w życiu by nie dopóściły do tego, aby taki tunel istniał, jakby ktoś go odkrył to fama by się tak rozeszła, że moment byłby rook przez 100lvl zawalony..... niemożliwe

Poison Dagger
moim zdaniem do zdobycia, jedyne co potrzeba aby go mieć, to kupa cierpliwości i trochę mniej chęci zobaczenia go na trade

Free PACC
był jakiś bład na stronie Tibia.com, gdzie było można wykręcić Pacc za free... słyszałem inną opcję odnalezienia buga.... otóż osoba, która go zgłosiła dostała Dragon Scale Legs, jednak gdy kończyła z Tibią wrzuciła ją do wody.

Wszystko co napisałem wcześniej wyczytałem albo na tibia.pl, tibia.xx.pl, tibia.net etc.... sporo wiadomości wyłapałem na stronie Huted.....

A tak co do niektórych..... proponuję ruszyć trochę głową (chociaż może niekoniecznie, bo można się nieźle pośmiać), ale mimo wszystko.... jakby były Boots of water walking to by była możliwość dostania się na rooka, podobnie jak z pożal się Boże latającą miatła...OMG... Latająca miotła nie istnieje, bo wiedźma co ją sprzedawała odleciała do ciepłych krajów.... i nie musicie mnie przekonywać, że była.

Pozdrawiam
Prima jest offline   Odpowiedz z Cytatem