Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2006, 09:02   #73
Kenicram
Użytkownik forum

Kenicram's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Tychy

Kenicram ma numer GG 6728846
Domyślny

1. PACC za free kiedyś był, był to bug, ale gdy pewna kobieta powiedziała to CIP'om buga naprawili, a sama ona dostała Golden Boots. Obecnie Golden Boots maja tylko 2 osoby w swiecie Tibi. Ona i ktos jeszcze tez za znalezienie buga.
2. Kiedys znalazlem ksiazke ze klucz do drzwi do ktorych kazdy chce sie dostac jest ukryty i pilnowany przez wilkow. Nie wykluczam ze Sunrise zabuł Mino Maga i ma Brass Armora. Idzcie np do NPC Obi i powiedzcie: Hi, sell Brass Armor.
On wam powie czy chcesz sprzedac za 151 gp chyba ale moge sie mylic. Gdyby brass armor nie był dostepny na rooku to po co by mozna go sprzedac u NPC jak i tak nikt go nie ma.
3.Kiedys na Antice pomogł 34 rookslayer, dał mi chaina armora, legiona helmeta i carlin sworda, spytalem sie jakie eq ma on mi odpowiedział : Legion Helmet, Chain Armor, Studded Legs, Copper Shield, Poison Dagger, Bow and Arrows. Nie chciałem mu wierzyc ze ma Poisona Dagger'a, ale pokazał mi na trade i go faktycznie zdobył. Poison Dagger wypada z Mino niezwykle zadno byc moze na 1000 mino zabitych tylko 1 wylecie Poison Dagger. Wiec to nie jest mit tylko mozna go zdobyc normlanie.
Kenicram jest offline   Odpowiedz z Cytatem