Temat: Letni update?
Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2006, 09:11   #75
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

HA HA HA, Cipsoft znów wciska graczom nowe tereny....tylko kto mi powie po jakiego h......yy tzn po co?? Według mnie powinni najpierw poprawic system rozwoju postaci bo nudzi mnie kiedy ciaglę gram sorcem i ciagle kupuje te same czary i robie te same questy. Sądze też ze powinni zrobic takie tereny tylko dla wybranej profesji(tak jak jest wyspa druidow na pohu) z fajnymi expowiskami. Cipsoft chyba za bardzo stały sie chciwe i tylko im o pieniądze chodzi bo co ma na celu wprowadzanie nowych terenów...pacc ofc. Jakby byli bardziej spostrzegawczy to by zobaczyli ze srednio na kazdym swiecie jest po 400-500 osob, a kiedys sie nie mozna bylo dostac na server. Aha i moze jakies efekty specjalne podczas uzywania czarów spontanicznych
Czyli według mnie ten update jest niepotrzebny...wole zeby tego nie bylo a w zimie jakis wyje***ny w kosmos ;]

Ps. A co do pacców to jednak oni to robią za pieniądze pacców wiec wy w to nic nie wnosicie w na facc i tak macie duzo expowisk

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline