@protekk
z sandlerem masz racje. owszem, gdyby nie aza i jej charyzma, to moze nie bylibysmy martwi, ale napewno sandler nie byl moim hmmm przyjaciel to za duzo powiedziane. ale co w tym stylu

ale w sumie jakbys mial 182lvl i przy kazdym zalogowaniu zostalbys spamowany przez ludzi ktorzy dumnie ukonczyli 15lvl i chca byc albo bratem albo chociaz protected by sandler riot. ja sam - bedac liderem pink party - odczuwam wzmozone msg nieznajomych mi osob. i nie kazdy chce wstapic do guildii, ale duza czesc z nim traktuje mnie jak swoisty autorytet. troche to smieszne, bo owszem jestenm w czolowce drutow na samerze, ale bez przesady... 53lvl elder nie jest jakims tam wyczynem, po prostu gram w ta gre od roku i ten lvl sam wpadl po prostu.wiec wyobraz sobie sytuacje : wchodzisz na serwer, dostajesz jakies 20 msg spamu i jedna z wielu msg jestem ja piszac po prostu "hi". bardzo watpie zeby mi odpisal jezeli mnie w ogole nie zna. chyba ze napiszesz "SELL 20BP OF UH" to wtedy w ciagu milisekundy ci odpisze

i to jest zrozumiale, bo traktuje cie wtedy nie jak kolege, ale jako osobe z ktora mozna ubic biznes. dzieki azakiel poznalem yuriego. nie prosilem go wcale o protected by sandler, o zadne przywileje czy cos. ale jak mam jakis problem to yuri od razu reaguje. ostatnio malo co padlem przez jednego paskudnego brazyla (drugi w top10 drut na samerze) - thymowun sie zwie. ta podla kreatura w zasadzie hunci mnie bo juz 2 razy mnie ubil innymi charami miedzy innymi z bene nerylatic (pierwszy drut na samerze) a wczesniej wysluzyl sie soul sith'em. nie minelo 10 sekund jak mu yuri napisal zeby przestal. troche poplumkal ale przestal i to mnie cieszy. bez interesownie, po prostu sie dogdujemy i tyle z yurim. i wam tez proponuje sprobowac sie z nim zaprzyjaznic bo naprawde yuri przez ostatnie pol roku sie bardzo zmienil, zaczal robic samere lepsza - ale chyba tylko on niestety... reszta brazyli jakos ciagle wykorzystywala swoja wladze.
a co do fossila to spojrzcie na daty! on powracal na samere zanim padl na swoim swiecie. "chlopak sie wkurzyl" ?? jezeli sie wkurzyl to niech pojdzie na browara czy cos, ale niech noobek nie czeka pod depo z hotkeyem. mnie by osobiscie wkurzyla taka smierc, jakby taki zakompleksiony gowniarz mnie ubil tak od sobie, bo sie wkurzyl na smierc na innym swiecie
jakies 20 min przed banem spotkalem go w depo w venore. przywitalem sie spytalem co on tu robi i czy znowu bedzie pkowal. odpowiedzial mi tak po prostu "gowno" - tak wielki fossil, oj.
szykuje sie wojna - jak bede wiedzial cos wiecej to napisze. mysle ze chetnie przeczytacie
@ursu$$ - wczesniej tez sobie radzilem, w koncu jakos dobilem ten 60 mlvl...