Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2006, 15:19   #46
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Tak, ja tez pisalem o cycu, ktorego normalny sork/drut/palek zabija bez straty hp.
Sorry, miałem napisać "chodziło mi o pierwszego cyca"

Cytuj:
Wiem, bo czytam poradniki i nigdy nie ide na zywiol, zeby dednac. Zawsze wiem co mam zrobic zanim zrobie.
No widzisz. A ja wolę właśnie sam odkrywać taktyki, znajdywać expowiska (no, tu przyznam że czasem zdaża mi się spytać gdzie znajdę takiegeo a takiego potwora, ale to tylko wtedy gdy sam nigdzie go nie moge znaleźć), sam eksplorować mapę (uwiebiam ten dreszczyk emocji, gdy stoję przed dziurą, otwieram bag z manafluidami, rzucam utevo lux, kładę palec na hotkey'u z magic shield i dopiero wchodzę )

Cytuj:
LÓL, przed hunterem nie mozna uciekac, bo to on przed toba ucieka. Tak czy siak bijesz go z dista, w obojetnie jakim pomieszczeniu.
Tam też nie wyraziłem się jasno, chodziło mi o cyklopa oczywiście

Cytuj:
No widzisz, na 3 strzaly, a nie na 1 strzal. Wiec nie oplaca sie walic magic shielda, bo mozesz sie uleczyc za pomoca exura vity/uha.
Exura vity nie mam (za mały level) a uhem niby po co - za tyle samo kasy uleczę się mana fluidem, więc co za różnica? (a z magic shield mam więcej hp) Jeszcze nie mam takiego levelu i mlevelu żeby się to opłacało

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...

Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 02-02-2006 o 15:22.
Mar Cin jest offline   Odpowiedz z Cytatem