Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ppa
czyli podsumowując kolege Yogera
najbardziej opłacalne cyco jeżeli chcesz szypko nabić expa albo scaraby jeżeli chcesz zarobić.ale ja i tak polecam cyco.(wydaje mi się że mniej uh zejdzie ale tylko się mi wydaje)
|
tylko ze cyclo ma jedna wade, ktora dyskfalifikuje to miejsce [ przynajmniej dla mnie ], mianowicie w niektorych porach dnia jest tam wiecej playerow niz kiklopów, ogolnie cyclo jest jak poh, jak sobie wtrafisz to masakra, ale przez wiekszosc czasu tłoczno jak w tokijskim metrze;
skaraby daja duzo golda, srednio z expem;
krypty moga mi nawet dac 70k expa/h [czasem z zyskiem, czasem nie], ale wtedy zamieniam sie z knighta w maga, nawalam noon stop z gfb w paczki (4-5) wampirzów,
jest jedna taka krypta, bodajze takie ruiny skalne na wschod od miasta, gdzie jest masakra z gulakami;
----------
w cyclo z 2h bedziesz uh tracil minimalnie, nieodczuwalnie bym powiedzail [zakladajac, ze nie bedziesz przedzieral sie przez smoki];
na sakrabach to uhy beda szly w bardzo jednostajnym tempie, skaraby oprocz bicja z łapy, bija rownierz z poisona, jaki stawiaja poison fieldy, ktore zatrowaja;
krypty to jest 100 roznych wariantow i mozliwosci, jest tam tak zroznicowanie, ze sie nieda jednoznacznie powiedziec ile expa loota czy uhow sie zyska/straci;
podaj w ktorej krypcie chcesz isc za teleport, wtedy Ci pomoge