Temat: Letni update?
Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2006, 17:01   #116
pulse
Użytkownik Forum

pulse's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 60~
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
pulse ma numer GG 8680108
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thanal
Ech, a może wszyscy malkontenci zamiast pisać kolejne posty w stylu"Niee, znowu tereny dla PACCów!!!" etc. uruchomią choć trochę swoje szare komórki? To OCZYWISTE, że CIPy będą tworzyć nowe tereny dla posiadaczy PACCa bo to dla nich tak naprawde stworzona jest ta gra! (tzn., tak naprawdę stworzona jest przez cipów dla $ oczywiście ^^). FACC ma tylko zainteresować potencjalnego nabywcę PACCa do wyłożenia pieniędzy na stół (ewentualnie też do tego by poziom "zaludnienia" serwów był "jako taki" - chociaż w tym momencie nie jest to już chyba potrzebne ^^). I jeszcze jedno: 90% z Was, narzekających na brak nowych terenów dla FACC nie wyeksplorowało nawet połowy terenów któe już są do Waszej (naszej) dyspozycji! I na koniec: spójżcie może na to w ten sposób: nowe tereny dla PACC --> wiecej PACCów się tam przeniesie --> więcej PACCów na nowych terenach --> mniej PACCów na expowiskach "starych" --> expowiska na FACCowych terenach trochę się "odblokują"

Tyle ode mnie ^^

Problem Jest w tym że głównymi płaczącymi sa 12-13 latki lub ludzie którzy dopiero zaczynaja grać w tą gre i
a)albo nie maja pojecia o grze
b)albo nie umieja mysleć

nie to żebym chciał kogoś urazić

Sory ale taka jest prawda niedawno mi sie skończył pacc i wsumie nie przejmuje sie nim bo i tak do 50 lvl najlepiej bedzie mi lupac guardy czy dragi a to mam na facc...