Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~!~ Nubek ~!~
@Patryk1990
Ale ja nie popełniam takich błędów ortograficznych , a że nie napiszę kropki nad "z" to jest celowe. Używalem macro , przyznam , lecz juz nie używam , to jest mój pierwszy palek , i na początku szkoda mi było many na utevo luxa. A ciekawe czy ty masz lepsze SSy >.<
|
Słuchaj stary ja odrazu mówiłem, że się nie czepiam... nie wiem co sobie ubzdurałeś i mnie to nie obchodzi, chcesz się kłucić? Pisz na gg, ja poczekam, bardzo często niewidoczny nr gg: 4328489
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez globi
Mam dla Ciebie radę kolego polonisto, mianowicie: jeśli sam nie jesteś pefekcyjny w pisaniu to po co wytykasz błędy ? Tam gdzie masz myślniki nie powinno być kropek, bo to nie są zdania tylko wyliczniki. W "Światło wyłączone" powinno być światło z małej litery. Przed wyrazem "bo" także stawia się przecinek i nie pisze się usunołeś tylko usunąłeś oraz przed "a" także przecinek.
To jest forum o Tibii, a nie o j. polskim. Pewnie Ziom~ Cię ubił i teraz masz do niego żal.
|
Słuchaj, jakbyś nie zauważył ja odrazu mówiłem, że się nie czepiam. On zaczął? Nie moje wina. Jak już mówiłem zwykle nie wytykam błędów, chyba że ktoś mi wytyka. Więc jak moge Cie poprosić nie wtykaj nos w nie swoje sprawy ok? Bo to tylko pomiędzy mną, a nim... a tak w ogóle, ja mółem, że jestem perfekcyjny? Bo mi się wydaje, że nie, wierd eh? O.o