Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2004, 16:49   #80
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

QRWA QRWA QRWA ja tu sie produkuje a tu mi sie samo 'Wstecz' nacislo i musze pisac posta od nowa...Wiec zamiast mojego ultradlugiego wykladu napisze streszczenie...
W takich tematach pisza same nooby, ktore chcialyby zeby Tibia byla banalna, a sami chcieliby byc na szczycie. Piszecie tu bezsensowne ulatwienia, ktore zburzyly by wszystko. Tibia 3d nie iala by zadnego klimatu i mialaby monstrualne wymagania sprzetowe. Dziweki zwiekszylyby lagi. Zniesienie limitu osob zaowocowaloby niemozliwym tlokiem. Nie daloby sie qrde poruszyc, bo by bylo wszystko zajete... Palek z dobra bronia treningowa(atak 5 czy cos) i jeszcze z jednoreczna kusza zburzylby balans miedzy proifesjami, wy debile!!! Normalnie wytrzymac nie mozna jak sie czyta takie PIERDOŁY!!! Dodatkowo sa 3 takie same tematy io we wszystkich ludzie pisza jak gdyby nigdy nic...Bodajze 'Marzenia', ten i jeszcze w Wywiadze z CIPami ludzie przedstawiaja swoje pomysly... Szkoda gadac.
Ludzie, zanim zaczniecie wymyslac debilstwa, pioro w nocniku maczajac, to wezcie to przemyslcie. Nie zachowujcie sie jak ostatnie NOOBY. Eeeech...Pomyslec ze ten post byl 3x dluzszy i tresciwszy...