Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2006, 09:39   #63
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

ja umialem wejsc po drabince ale nie wiedzialem ze mozna klikac na kratke przed nia tylko klikalem na szczeble . Albo moja pierwsza postacia zawsze robilem handel na deskach, klient dawal mi pierwszy a ja mu drugi albo wypilem szlam i prawie dedlem no i klikalem na raty: prawy i attach, albo jak kase bralem to przeciagalem i zamiast enter to klikalenm myszka OK i mi zawsze kase z ratow kradli albo bralem wszystkie itemy jakie spotkalem (cluby jckety ) bo chcialem sprzedac je w sklepie a potem dowiedzialem sie o mnozeniu kasy... no i zaczelo sie. Jak powiedzialem ziomkowi ile jej mam to mi powiedzial zebym nie robil bo mu sie zrobilo mnie zal i ja sam zaczalem to stosowac zarobilem z 500gp albo jak moj bracik wyszedl na maina, to ja wrocil ze szkoly a on do mnie krzyczy: stary, kupilem zbroje arm:9 (scale ) za 150gp a ona jest warta 600gp ale noobek mi jakis sprzedal haha! Coz kazdy byl kiedys noobkiem ale te czasy mijaja

EDIT: nosilem tarche tam gdzie torcha a torcha tam gdzie tarcze potem dziwilem sie mam zero shielding! Albo zdobylem short sworda i tak sei cieszylem ja nie moge sie chwalilem ze ja mam short sworda co ma az 11 ataku! ale przynajmniej podczas mojej gry w tibie nigdy nie udalo mi sie zdedzic na rooku myslalem ze wszyscy dedza na rooku a ja nie

Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 03-02-2006 o 09:58.
Cor Tibiarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem