Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2006, 12:45   #80
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
nom juz troche zamachow bylo na mnie na necro po 3-4 wpadali
naogladali sie filmow i kozaki lol
jak bym byl taka ciota na 1 war bym nie mial 7 fragow solo.
na 2 war bym padl a nigdy w pz nie siedzialem . ciagle sie bilem i mialem fragi

jakis filmik moze? hehe, bo poki co to wszyscy widzieli tylko jeden.
lepiej daj jakis bo jak juz sie chwalisz jaki to jestes dobry, to pamietaj ze poki co
sie osmieszyles. nie tylko dedem ale i tlumaczeniami.
na to ze jest jestes jak sam napislaes "ciota" jest dowod, na to ze jestes taki dovry, poki co nie ma zadnego.
padl bys "na 2 war". kurcze, imponujace.
ne siedziales w depo? depo bylo by za male dla calej forsaken. nie musiales siedziec w depo bo LI siedzialo. zreszta czy ktos siedzi w depo czy nie to nic nie znaczy. slyszales cos o taktyce, rozsadku?
na arcani depo zdarzalo ci sie okupywac, wiesz jak cos piszesz, to sie wczesniej zastanow co.

edit: jeszcze jeden twoj "frag" mi sie przypominal. na 50 lvl, tuz przed tym jak wstapiles do council.
tez cie sfragowali koledzi LI. kurcze, zaczynam wierzyc w twoje slowa o dobrym pvp kiedy sily sa nieco bardziej wyrownane tych 2 twoich dedow nikt nie podwazy, twoje osiagniecia sa bardzo watpliwe(ale wszyscy czekamy na jakis film).

a na forum odnosisz se tylko do wyrwanych z kontekstu zdan. nie odpowiadasz na wszytskie pytania. wiekszosc najwazniejszych do ciebie adresowanych zostalo bez odpowiedzi.
w zasadzie to co piszesz ogranicza sie do autopochwal: mam swietne pvp, sam robibie lvl, rzadze a wy mi zazdroscicie.
ponoc masz 17 lat, to etap przedszkola powinienes miec juz za soba.

Ostatnio edytowany przez doors - 03-02-2006 o 13:08.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem