Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2006, 12:59   #82
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
myslisz ze sie przejmuje co mowisz ;]? tak naprawde mam to gdzies mozesz se myslec co chcesz ale jedno sie liczy ze ty na forum se mozesz gadac nie pogadajac swojego nicku bo sie boisz a ja na kyrze rzadze i nic z tym nie zrobisz sam na to zapracowalem i mam ;] mowisz ze jestem pk .. hmm troche dziwne i ze latam oszukuje heh ciekawe kiedy mam na to czas ... jak jestem online to ciagle expie czlowieku ;] narazie nie mam czasu na *******y. pierw chce zrobic lvl i osiadnac to co chce. a red skulla to mam po wojnie zostal mi ;p .

papa i myslcie se co chcecie naprawde mam to gdzies ;] wazne ze nic nie mozecie mi zrobic )) a to sie najbardziej liczy ;]

alez oczywiscie ze sie przejmujesz. sam w wywiadze z demonem napisales ze cie to "w****ia". zdecyduj sie. chyba ze podobine jak wczesniej twoj 10 letni brat siedzial przy kompie w czasie deda tak i wywiadzie uczestniczyl. wcale sie nie zdziwie.
ale to ze oszukujezz i wyludzasz, zabijasz bez powodu to fakt. podalem 2 konkretne przyklady, ktore wiem ze sie zdarzyly, wiecej nie pisalem bo juz nie mam pewnosci ktore to prawdziwe a ktore nie.
znowu pieprzysz glupoty. caly czas expisz. nie kupujesz manasow bo sie same robia, nie kupusze runow od innych bo tez sie same robia, nie handlujesz bo eq ktory sprzedajesz sam sie sprzedaje. litosci..wylysl cos lepszego, ot np ze masz golebie serce bedzie bardziej prawdopodobnym argumentem.

i jeszcze raz pytam po co ci moj nick? nie wierze zebys chcial sie nauczyc pisac po polsku, nie wierze zebys czegokolwiek chcial sie nauczyc.
w porzadku. rzadzisz na kyrze, ale to sie jeszcze moze zminiec. tak jak juz ktos napisal, relacje twoje z twoimi kolegami nie opieraja sie na przyjazni. to sie jeszcze omze skonczyc. ale nie przejmuj sie tibia to tylko gra.

aaa i jeszcze odnosnie tych twoich fragow. nic dziwnego ze miales duzo jelsi masz ten lvl, jestes ms i jako jedyny miales ue aha?
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem