Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2006, 17:23   #7
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

sle te podzialy trawly od zawsze. i nie mowie tylko o hools.
kiedys przynajmniej jednego czego mozna bylo byc pewnym to tego ze wzycki sa razem, teraz nawet one sie dziela.

karateka, przyznam ze jak dla mnie to nick masz fantastyczny

odnosnie filmu.
pierwsze wrazenie - prosimy dyzurnego elektryka o wlaczenie swiatel. light hack tez jest zabroniony, ale czy to byl tylko lighthack? nie sadze
dwa znakomite zdania bozkurta:
Bozkurt'Bex: HOW THE FUCK U 2 KILL 93 EK?
Bozkurt'Bex: even if u use best bot in world it should be impossible

do pierwszego zaraz wroce, a drugie choc nie musi wcale oznaczac ze lethal czy pasha uzywali bota(bozkurt mogl to powiedziec czysto hipotetycznie)
to po tym co widzialem, co juz wiedzialem wczesniej tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze tak. i znaczna wiekszosc h lvl to robi, wiec pisze o tym tylko po to ze by powiedziec, ze smieszy mine ich wzajemne oskarzanie sie o korzystanie z botow

Bozkurt'Bex: HOW THE FUCK U 2 KILL 93 EK?
coz, destro faktycznie pokazal klase. jestem ciekawy ile on mial tych uhow, specjalnie drugi raz zobaczylem ten fragment filmu ale niestety chyba nie da sie odnotowac ile ich zostawil w loocie. warto by bylo to wiedziec, bo moze mial ich malo i liczyl na jakis cud schodzac do bohemotow.
no ale najprawdopodobniej spanikowal i popelnil blad. ja bym tego fraga bardziej zaliczyl jemu samemu - w ten sytuacji to bylo samobojstwo.
do tego widac na filmie ze pasha musial go wczesniej zatakowac, ale on zamiast do wyjscia jeszcze glebiej brnal.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem