a wiec
najgorzej wkurza mnie taka sytuacja :
załózmy ze bijemy potwora,atrakcyjnego lootem i expem....
ty go bijesz bijes i sie meczysz 10 minmut....wpakowałes uhów i hmmów na tego hunta....juz się prawie cieszysz ze potwór padł bo zostało mu 20 hp....nagle podchodzi nubek ,uderza i odsuwa trupa kradnąć loota.
inna sytuacja-jest zasada "jesli potwór atakuje mnie to jest on mój KU...wa zrozumiano?> MÓJ do K.... Nędzy!" ale mówiąc takie cos noobkowi który własnie kradnie ci expa powie ci cos takiego "a co? kupiłes go?"
wkurzają mnie h levele "zapłać 400 k bo cie zabije i masz hunted" lub inna odzywka h levela w stylu "ja Pan,wielki i potężny,padaj na kolana i liż stopy śmieciu"
kolejna rzecz związana z h levelami to Prowokacja....
noob char zaczyna cie wyzywać,obrzucać błotem...łazi za tobą....wkurza na maxa....zabijasz śmiecia...wtedy przelogowuje ise na swój Po......ny 100000000000 level i cie zabija bo nie mozesz uciec do pz.
to było na tyle jeśli chodzi o samych ludzi w tibii....
jeszcze gorzej wkurzający jest system gry.
wkurza mnie ze protection zone to tylko depot,swiatynia,statek itp...
wkura mnei ze po smierci zazwyczaj wypadnie cos z eq,ZAWSZE traci się plecak....i level albo wiecej w plecy.
Wkurza mnie tez to ze z załózmy 50 levelu mozna spasc na 49-to nie w porządku.
wkurzają mnie ceny i przepaśc finansowa miedzy h leverlami a tymi trochę słabszymi.
gra powinna byc podzielona na jakies sektory np "thais od 8 levelu do 50"
"edron od 50 do 100" w ten sposób wykluczyłoby to wyłudzanie haraczy od biednych ludzi słabsych.
wkurzają mnie tez 10=14 letnie dzieciaczki.....a jeszcze gorzej mnie gotuje jak mają ponad 100 level (carismo tak tak o tobie mówie malutki)
wkurza mnie uzywanie botów przez ludzi....jakis frajer robi paladyna....wyłazi z rooka....kumpel sorc monka mu robi i ten trenuje z botami miesiące...a wtedy jest ze ma 100000000 skil na distance.
osobiście nie wierzę ze wysokolevelowi paladyni nie uzywali tego (i nie tylko paladyni)m
przyznam sie ze kiedys spróbowałem. speary podnosza sie same do bp....jest swiatełko itp.
taki program był rajem dla paladynów przed update. ;/
załoze sie ze teraz by nie byli tacy cwani.
|