Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2006, 11:34   #93
Prima
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 02 2006

Domyślny

Coniektórzy startują z hasłem:
"Ujawnij się w grze i zobaczym czy będziesz taki mądry....."
Ja może w swoim imieniu odpowiem.... nie ujawnię się (co chyba logiczne), mam dobrą postać, w którą już włożyłem sporo pracy i nie mam zamiaru jej tracić...

A kolejnych kilka słów/pytań odnośnie samego Tetrocopa:
1. W zasadzie to mnie nurtuje jedno najważniejsze:
JAK WYTRZUMUJESZ 24h/dobę/7dni w tyg ?!!!
Zaglądam na jego stronę codziennie.... nie zdażyło mi się widzieć, żeby był w grze później niż kilka/kilkanaście minut po ss, no nie licząc dedów.... Jak mi na to odpowie to autentycznie się odczepię od niego.......
2. Podobnie jak Doors, nie czepiałbym się jego acc share, jednak niech wykorzystuje swoją siłę w nieco inny sposób... bo jak na razie nie znam żadnego PA, który usiedziałby na najwyższej pozycji na serwie tak długo..... pewnie wkrótce to się skończy
3. Skoro część i on sam, mówią że jest on PG, ma extra PvP etc. to ja chciałem spytać skąd u niego tyte dedów... na moje ktoś grający na takim poziomie nie powinien mieć żadnego deda... no ok. jeden mass kick... a co z resztą ? Przecież internet ma "super" <-- sam tak twirdzi !

No i jeszcze jedno.... z czase osobiście go zabiję i to nie na huncie.... a jeżeli komuś do śmiechu to plx nick z Kyry....

regs

edit:
za co zabiłeś Deamlor Thorion ?

Ostatnio edytowany przez Prima - 04-02-2006 o 11:36.
Prima jest offline   Odpowiedz z Cytatem