Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
I tu się mylisz...
Z tego co się dowiedziałem ten attak nie był planowany przez Vision, a przez samego Hawka i Patanou. Jak pewnie zdążyłeś zauważyć Hawek i jego wspólnik nie są już członkami VISION, zostali wykopani z gildi za ten wybryk.
Wojna pomiędzy Vision a Defenders of Fangorn narazie się nie zapowiada, i dobrze, miał być pokój nie zostanie pokój. Juz prędzej będzie wojna pomiędzy naszą gildią a gildią Rulabima.
Pozdrawiam 
Nosso 
|
Hehe... Wiem, masz racje. Pisałem posta zaraz po fakcie i to co mówiłem to były przypuszczenia. Owszem, Hawek i Patanou zostali wywaleni z gildii przez Manura i ten nie jest za nich odpowiedzialny. DoF stał się potężny i Vision raczej nas nie zaatakuje. Myślę jednak, że ten pokój nie potrwa długo, bo w końcu żyjemy na Azurze... a na tym serwerze zawsze panuje wojna.
Dziwi mnie tylko, dlaczego Patanou ubił Pinia? Czego on oczekiwał? Chciał się wbogacić? Oczywiste było, że zaraz będzie odwet ze strony DoF i UA, tym bardziej, że Piniu był wcześniej w DoF A. Szkoda, że to Lord Pinius musiał paść... mój bliski kumpel.
Pozdrawiam i oczekuję dalszej konwersacji na ten, jakże interesujący temat.