Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paroweczka
A wy sie lepiej zastanówcie czy to jest ten dział, żeby tak nażekać....  Tutaj się ocenia film  A nie jak to zrobiłem, co zrobiłem i kim jestem
Jeżeli tibia jest nałogiem i granie dochodzi do czynności życiowych to tak jest, że żal jest ludzi co eq poszło ^^ Powiem jedno ten koleś był chu** i musiałem to zrobić, żeby wkońcu przestał być taki mądry. Jeżeli nie znacie kontekstu to na co piszecie... krytykować jest łatwo ^^ Ale jego zaachowanie było... huhu  Oka nie rozpisuje sie wy macie to co troche up napisałem... to, że tibia wchodzi w sklad czynności życiowych.
Pozdro FOR ALL
|
Głupia wymówka , głupi człowiek?? NIeeee lubie chakerow -.- Banować takich tylko ...Jak ktoś lubi grac w tą grę i się namęczył a wlezie taki noob rozda wszystko i ma podniete .. A sam sobie mozesz mowic tak jak napisales na poczatku "Ze to tylko rga" a pomyslałes jakby ciebie schakowali? Jakbyś się czul? Ależ nie to tylko gra >.< A może mu zazdrosciles? i dlatego go schakowales? Człowiek coś osiagnął a ty? Z tego można wywnioskowac ze ci sie nic nie udaje....
16:52 Sir Energia [48]: etam
16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2
16:53 Gexus Korka [86]: ja 3
16:53 Gexus Korka [86]: XD
16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi
16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki
16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik
16:53 Sir Energia [48]: nie
16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki
|