Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2006, 11:22   #16
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
1. Porównales realistyczny swiat do cybernetycznego, ktorego nie mozesz dotknąc.
Porownalem rozne rodzaje rozywki. TIBIA to forma rozrywki elektronicznej, futbol - realnej

Cytuj:
A pilkazowi płacą nawet za przegrany mecz, wiec wiesz.....a w Tibi nikt ci nei zwroci miesiecznej pracy.
Zawodowym pilkarzom placa... ja gralem w okregowce, gdzie nie dostawalem NIC, ale gralem bo uwielbiam ten sport. Gram w Tibie bo bardzo to lubie (znacznie mniej niz pilke )

Cytuj:
2.Co do tego red hp i serducha to mi nie wali, padlem na zerku i dsie na pohu bo mi uh nie wszedl i trudno, zaczolem sie troche smiac ze mam pecha ze all sie respi fastem xD
A wiec TIBIA wyzwolila u Ciebie jakies emocje. A ze twoje akurat sa pozytywne to gratuluje Chcialbym umiec sie smiac podczas deada

Cytuj:
A spójrzcie jeszcze na skille:
Jak mozna siedzieć po 5h dziennie i skillowac przez miesiąc??? To jest totalne maniactwo, to samo odnosi sie kupowanie pacców....
Wracam do porownania z graniem w pilke. Pomimo, iz lubie grac, to nie jestem tylko na meczach, ale rowniez na treningach, gdzie nie tylko sie gral, ale robi sie zmudne, czsto nudne i meczace cwiczenia. To wszystko po to aby byc lepszym.
Chociaz swoja droga w Tibi cholera mnie bieze jak musze ~10h na jednego skilla :/

Cytuj:
Powiem wam ze tibia jedyne co przynosi to stres (w puzniejszych latach gry) (thiefy, liary, ludzie zabijajacy potwory, wlasne deady, klopoty z lagami itp. itd.)
Po pierwsze to BYK :/
Po drugie nie zgodze sie, ze jedyne co przynosi to stres. Radosc z kolejnego lvla, skilla, lepszego itemu. To nie sarzeczy materialne, ktorych mozna dotknac. Ale czy ludzie musza sie cieszyc tylko z rzeczy materialnych?
Przyklad: Czy nie cieszy cie kolejne 5 w szkolnym dzienniku, a nie zlosci kolejne 1?
Przyklad nie dotyczy oczywiscie osob, ktore swoja szkole maja w powazniu

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 05-02-2006 o 11:25.
zalfik jest offline   Odpowiedz z Cytatem