Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2006, 13:36   #10
Wilkq
Użytkownik Forum

Wilkq's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła

Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
Wilkq ma numer GG 3723015
Domyślny

World of Warcraft zaczyna się dopiero po 60 poziomie. Gra jest genialna. Porzuciłem dla niej Tibię. Te emocje, jak lecisz sterowcem po raz pierwszy do Orgimaru. Albo lot gryfonem z Ironforge do Stormwind. O metrze nie wspominająć. I te profesje. Przez 2 godziny nazbierałem setki sztab rudy, sprzedałem w AH i zarobiłem na przedmioty potrzebne do produkcji moich wyrobów inżynieryjnych. Albo dueal nieumarłym łotrzykiem z taurenem wojownikiem. To są emocje. I na dodatek grube tysiące graczy na serwerach. 9k to standard. Zawsze znajdziesz grupę, z którą np. zrobisz samobójczy rajd na Thrall'a w Orgimarze. Nigdy nie zapomnę setek strażników, low lvl'i i high lvl'i którzy za nami gnali. Dostawaliśmy po 1k - 2k obrażeń od jednego ataku. Z 40 osób do Thrall'a dotarło 10. I zabiliśmy przywódcę hordy. Rozpisałem się - ta gra jest GENIALNA!!!

PS - TO JEST MOJE I TYLKO MOJE ZDANIE!!!
"Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja."
Frank Herbert , Diuna

Guild Wars - The best!!!
Wilkq jest offline   Odpowiedz z Cytatem