World of Warcraft zaczyna się dopiero po 60 poziomie. Gra jest genialna. Porzuciłem dla niej Tibię. Te emocje, jak lecisz sterowcem po raz pierwszy do Orgimaru. Albo lot gryfonem z Ironforge do Stormwind. O metrze nie wspominająć. I te profesje. Przez 2 godziny nazbierałem setki sztab rudy, sprzedałem w AH i zarobiłem na przedmioty potrzebne do produkcji moich wyrobów inżynieryjnych. Albo dueal nieumarłym łotrzykiem z taurenem wojownikiem. To są emocje. I na dodatek grube tysiące graczy na serwerach. 9k to standard. Zawsze znajdziesz grupę, z którą np. zrobisz samobójczy rajd na Thrall'a w Orgimarze. Nigdy nie zapomnę setek strażników, low lvl'i i high lvl'i którzy za nami gnali. Dostawaliśmy po 1k - 2k obrażeń od jednego ataku. Z 40 osób do Thrall'a dotarło 10. I zabiliśmy przywódcę hordy. Rozpisałem się - ta gra jest GENIALNA!!!
PS - TO JEST MOJE I TYLKO MOJE ZDANIE!!!
"Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja."
Frank Herbert , Diuna
Guild Wars - The best!!!
|