Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2006, 16:08   #51
Ampul
Użytkownik Forum

Ampul's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grenni
Nie bedziemy ci pisac postów tego typu zeby się nie zniżać do poziomu Twojego i tibia.org. Dzieci ? <ROTFL> Tak,tak ../ Seromontis się nie miesza ? Oczywiście, że się miesza. Jego gildia UV,a więc i on jest w wojnie z DM. Gamle i inni może bawią się z nimi ,ale każda zabawa ma swój koniec,a jak ten nadejdzie to gamle i inni będą się spawnować w temple ;] Radzę Ci byś wrócił na samohackowalną stronę tibi.org i tam dzielił się swoją głęboko niepojętą wiedzą wykraczającą poza nas wszystkich <LOL>
Aff... co trza potepic tibia.org? aff klade na jakim jestem forum :< wole tibia.org bo tam niema takiej komuny ale nvm :<

jest tam napisane "Seromontis will be neutral" *** ze jest w uv jakos fragow nie widze
Gamle nie bedzie sie chowac w temple on ****a od dawna niegra na hibernie P

Seromontis sie nie miesza co bylo widoczne walac explo i uciekajac proste?

Dlaczego napisales nie bede sie znizac do twojego poziomu? aff napisalem zebyscie nie pisalo mi Wy*******aj na tbia.org i kto tu ma niski poziom?

Tylko tu pisalo "haahuahuhauah co za nooby chcieli seromontisa ubic"
"Film 10/10 ahhah gratz!!" xDD banda dzieciaczkow P

Ja tu wyrazam swoje poglada nie wazne z ktorego forum pochodze... Pacc kupilem na tibia.pl,tutja czary sprawdzam itd... nie pasuje wam cos? Zbanujcie mi ip a nie... tibia.org to hym tam jest wieksza wolnosc slowa ;p itd... Nie sciagam Tbi bo na *** mi to (co do botów tbi sux w porownaniu z tym co mozna dorwac na necie )

ahh jeszcze btw :< To nie jest Guildia seromontis a jak chcesz wiedziec jaki z seromontisa HEROS spytaj sie Przemlu i innych... dlaczego sero jest w uv
Pozdro xDD

Ostatnio edytowany przez Ampul - 05-02-2006 o 16:11.
Ampul jest offline   Odpowiedz z Cytatem