heh ... a to moja historia ... po ktorej podjolem decyzje ze dalsza gra tutaj stracila dla mnie sens ...
Czekalem sobie spokojnie az sie zwolni kopalnia (w wiadomym celu) i nagle podbil do mnie "Mirzo" druid + 28 chyba nie pamietam ... i zaczol mnie ciskac z sd ... stracilem kilka uh , sie w****ilem i go za***alem , robil to oczywiscie bez powodu ... nagle napisal do mnie Van Hellsinghs ze wlasnie idzie po mnie bo za***alem mu kumpla ... to ja sobie polecialem na poh zeby byc blisko temple ale i tak mialem pz ... czekam przy temple (pz jeszcze z 10 min) a tu nagle Van ~~ i zaczyna mnie bic ... heh zaczolem uciekac hrhrhr i tak mnie gonil z 15 minut ciagle mnie bijac ... wkoncu ubralem t ringa + utani i udalo mi sie uciec ... ale sporo uh stracilem i tak no i teraz jestem hunted za to ze nie dalem sie zabic bez powodu przez jakiegos 28 druida i ze go zabilem w obronie wlasnej ... Placic nei mam zamiaru za nic (bo nic nie zrobilem) a mojej dalszej gry na galanie nie widze przy aktualnych ukladach na tym swiecie ... wiec postanowilem zakonczyc gre ...
Macie tu link do posta na tibia.com (jesli ktos chce luknac)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1115439
@ Szkodi ~~
Dzieki za Twojego posta na tibia.com ...
heh chociaz Ty mnie rozumiesz z tych Patriots ;|
@ ALL
co byście zrobili na normalnym servie bez takich tam ("br PA") jak np. byscie mieli tam np. 60 ms a bil by was za nic np. 30 ms ?
~~~ja tu dylematu bym nie mial ... za***al bym go i nie bylo by konsekwencji ...