Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2006, 18:16   #178
Sakumil
Użytkownik Forum

Sakumil's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
Sakumil ma numer GG 3367333
Domyślny

Ja tam mam mieszane uczucia co do ksiązki, nie sądze że była denna, ale nie wciągneła mnie tak jak reszta... A Dumbledore umarł zeby Rowling mogła wiecej kasy wziąść, bo teraz Harry nie wróci do Hogwartu i bedzie mogła wydać wiecej niż 7 tomów.

Jestem ciekawy jak to sie wszystko potoczy skoro nie ma "Jedynego którego sie bał" Sami-Wiecie-Kto. Teoretycznie powinien latać po ulicyach i robić spustoszenie i zabijać każdego kto mu sie sprzeciwi.

Troche mnie denerwóje czasami zachowanie niektórych postaci jest troche nie naturalne ... Napszykład Harry podczas tych wszystkich walk, uzywyał takich mizernych czarów jak Impedimenta , Petrificus Totalus , Drętwota ... Zamiast przydymać z Sectusempra i by pozamiatał gościa raz na zawsze. Czemu Dumbledore nie powstrzymał wcześniej Malfoya, skoro jest taki inteligentny to powinien przewidziec komnsekwencje swojej dobroduszności i zaufania - bał sie o niego (pff), ale nie bał sie o setki uczninów którzy mogli zgniąć jak jego plan poskutkował. Wsumie nie wyjaśnili co sie stało z jego ręką. Jak dla mnie ta książka zostawia straszny niedosyt informacji. No i (może jestem tępy)nie bardzo wiem co miały na celu te lekcje u Dumbledore'a, że co że wie, że trzeba zniszczyć 6 horkluksów zanim uda sie zabić Sami-Wiecie-Kogo ? Przecież mogł mu to odrazu powiedzieć bo przecież jeszcze na wakacjach znalazł jeden z nich (pierścień Marvola) bo miał go na ręce jak odwiedzali Slughorna. Pozatym czemu Dumbledore wział Harrego w podróż przecież nigdy wcześniej tego nie robił ? I co z Egzaminami Owutemów ? Przełożą na następny rok ?

Tak mi sie teraz przypomniało czemu Dumbledor nie bał sie 4 śmierciożerców (w tym jeden był wilkołakiem) i Dracona Malfoya, a Snape'a błągał, żeby mu nic nie robił ? nie wiem... Dumbledor zawsze był tajemniczą postacią ...

<--->

To wszystko jakieś dziwne jest ...

Wiecej pomocy!

Ostatnio edytowany przez Sakumil - 05-02-2006 o 18:29.
Sakumil jest offline