Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Someone88
Gregoire, that's right! Uwazam tak samo w 100 %. Nic dodac, nic ujac.
Tylko boje sie, ze pisales zbyt inteligentnie i ONI tego nie zrozumieja
A nawet gdyby, to nic nie wywnioskuja i nic sie nie polepszy, bo sa gleboko przekonani o istocie swojej MISJI.
|
Postanowilem sprobowac napisac cos bardziej wykwintnego (skad ja takie slowa znam

, a nawet slownika nie mam obok). Byc moze uda im sie uruchomic szare komorki i w koncu zrozumieja to co zle robia - ale pewnie juz od dawna wiedza ze zle robia, ale beda sie upierac ze dobrze robia.
@Chris
Hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy ( wazelina uderzyla Ci juz do glowy chyba ). Nie rozumiem Cię - niby masz ten wysoki level, niby masz duzo znajomych - ale wszystko jest tak na niby. Nie wiem czy slyszales te slowa :
"Lepiej umrzec na stojaco,
niz zyc kleczac..."
Twoja postawa na Iridi odzwierciedla druga czesc tego cytatu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chriz
no to sie ciesze to oznacza ze nasza rodzina juz nie jest patologiczna uff kamien z serca ...
|
Calkiem niezla rodzinka: mamusia , tatus, dziadkowie , dzieci, wnukowie i kochanki. Jesli synkowi cos nie bedzie pasowalo to mu sie walnie z SD, jesli mamusia bedzie chciala rozwod to tez ja z SD, a jak dziadek nie da wnuczkowi 10k za odwiedziny to go rowniez z SD - no chyba ze maja wyzsze lvl.
Pamietaj jedyna prawdziwa niepatologiczna rodzine jestes w stanie zalozyc tylko w tibi.