Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2006, 20:30   #53
Grenni
Użytkownik Forum

Grenni's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski

Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
Grenni ma numer GG 2569357
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ampul
Aff... co trza potepic tibia.org? aff klade na jakim jestem forum :< wole tibia.org bo tam niema takiej komuny ale nvm :<

jest tam napisane "Seromontis will be neutral" *** ze jest w uv jakos fragow nie widze
Gamle nie bedzie sie chowac w temple on ****a od dawna niegra na hibernie P

Seromontis sie nie miesza co bylo widoczne walac explo i uciekajac proste?

Dlaczego napisales nie bede sie znizac do twojego poziomu? aff napisalem zebyscie nie pisalo mi Wy*******aj na tbia.org i kto tu ma niski poziom?

Tylko tu pisalo "haahuahuhauah co za nooby chcieli seromontisa ubic"
"Film 10/10 ahhah gratz!!" xDD banda dzieciaczkow P

Ja tu wyrazam swoje poglada nie wazne z ktorego forum pochodze... Pacc kupilem na tibia.pl,tutja czary sprawdzam itd... nie pasuje wam cos? Zbanujcie mi ip a nie... tibia.org to hym tam jest wieksza wolnosc slowa ;p itd... Nie sciagam Tbi bo na *** mi to (co do botów tbi sux w porownaniu z tym co mozna dorwac na necie )

ahh jeszcze btw :< To nie jest Guildia seromontis a jak chcesz wiedziec jaki z seromontisa HEROS spytaj sie Przemlu i innych... dlaczego sero jest w uv
Pozdro xDD
"Affff" na necie dorwiesz to samo co przez tbi = hack'a, ale keep trying. Pisząc "jego gildia" nie miałem na mysli tego że on jest jej leaderem, po prostu UV. Skad tyś taki znerwicowany "zbanujcie mi ip, nie pasuje wam cos" skadś ty się urwał, bo napewno nie z tibia.pl ;-). Dzieciaki są wszędzie, tutaj widać mądrzejsze bo się w strony z hackami nie pchają. Odchodząc od tematu ci z tibia.org chyba nas nie lubią i z tego co mi wiadomo często pokazują, a my o nich praktycznie nie wspominamy no i dobrze. Oczywiscie możesz być na dowolnym forum ,ale nie podchodź do nas podejsciem maniakalnego choleryka.
Pozdro "xDD"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pewien poirytowany Niemiec
Damn Cip you make us germans looking stupid.
@ the players:
Please dont think that every german is stupid like that, it's only those damn Bavarians!
Grenni jest offline   Odpowiedz z Cytatem