Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2006, 20:47   #54
Mav
Użytkownik Forum

Mav's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maver Tale
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 85
Mav ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ampul
Aff... co trza potepic tibia.org? aff klade na jakim jestem forum :< wole tibia.org bo tam niema takiej komuny ale nvm :<

jest tam napisane "Seromontis will be neutral" *** ze jest w uv jakos fragow nie widze
Gamle nie bedzie sie chowac w temple on ****a od dawna niegra na hibernie P

Seromontis sie nie miesza co bylo widoczne walac explo i uciekajac proste?

Dlaczego napisales nie bede sie znizac do twojego poziomu? aff napisalem zebyscie nie pisalo mi Wy*******aj na tbia.org i kto tu ma niski poziom?

Tylko tu pisalo "haahuahuhauah co za nooby chcieli seromontisa ubic"
"Film 10/10 ahhah gratz!!" xDD banda dzieciaczkow P

Ja tu wyrazam swoje poglada nie wazne z ktorego forum pochodze... Pacc kupilem na tibia.pl,tutja czary sprawdzam itd... nie pasuje wam cos? Zbanujcie mi ip a nie... tibia.org to hym tam jest wieksza wolnosc slowa ;p itd... Nie sciagam Tbi bo na *** mi to (co do botów tbi sux w porownaniu z tym co mozna dorwac na necie )

ahh jeszcze btw :< To nie jest Guildia seromontis a jak chcesz wiedziec jaki z seromontisa HEROS spytaj sie Przemlu i innych... dlaczego sero jest w uv
Pozdro xDD

Chetnie sie spytam tylko ktorego ownera Przemlu? bo ich tam bylo za 10~ conajmniej z czego kazdy nastepny byl gorszy niz poprzedni =] Aktualnie ownuje go 12~letnie dziecko?
A Seromontis BIERZE udział w wojnie, nie atakowal = widocznie miał powód.Polecam lekture forum tibia.com dział Hiberna i @UV Pitchiego, gdzie pisze ze Seromontis jest wmieszany w wojne. Poczatkowo mial nie brac w niej udzialu ale pomaga kolegom z gildii "loyal to the end". Wiec panie który sie najlepiej zna na sytuacji Hiberny a na niej nie gra i jego źródłem informacji jest Przemlu, panu podziekujey za tlumaczenie nam kto i co robi na hibernie =]
Urs Mave