Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek
Fortera tam jest najdluzsza wojna w tibi niby sie zakonczyla ale h-lvl padaja noce wypady venezuelczyków (:*) maja skutek narazie to jest wojna podchodowa i watpie zeby sie tak zmienilo (moze kiedys)pozyjemy zobaczymy ale ja jestem za venezuela bo to moi kumpla a poza tym wtedy nie bylo takiego PA jak teraz
|
Hmm wiec twierdzisz ze my robmy P.a wiec Ci odpowiem ze owszem kilka osob mozliwe ze robi od nas P.a ale w porownaniu do tego co robia teraz Vnzl to n/c dam przyklad kiedy vnzl zrobi mas loga i my siedzimy w pz sproboj spokojnie poexpic(jesli jestes neutral) na kopach... vnzl kiedy nas jest malo i oni spokojnie sobie poluja szukaja +30 lvl i zwyczajnie robia wielke P.a a mianowicie bija ih i kaza placic cale eq

oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc a i jescze jedno uwierz mi prawie na kazdym serwie jakis czlonek gildi ktora panuje nad serwem robi P.a moze mi powiesz ze na Twojej Kyrze nikt nie robi P.a i wsyztko ladnie tam jest?
a Tak do Topicu
Ostanio pare osob od nas padlo od mas logow vnzl a wiec...
Fautynhu Pegada
Feb 03 2006, 14:19:08 CET Killed at Level 102 by Breath Fire'Hary
and by Punisher of Fortera
Sor Demon Skull
Feb 04 2006, 12:50:29 CET Killed at Level 106 by Yoshimitzzu
and by Punisher of Fortera
No i rowniez padl od nich Yosh...
Yoshimitzzu
Feb 05 2006, 02:53:19 CET Killed at Level 79 by Drunken Swordmaster
and by Hotafux
Aha i jescze jedna informacja a mianowicie kolejna ekipa wykonala anni~ w skład w niej wchodza:
-Dark kanen
-Eder Vela(own3d)
-Disadac
-Diggle Myth(own3d)