Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2004, 15:28   #105
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny E to słabo

Ja to miałem dopiero deadów. Wpiszcie sobie na stronce na Eternia "Mocarz Cienkowasy". Te deady co tam sa to jest jakas polowa (bo jest jakistam limit wyswietlania). Mi odechciało się grać jak ktoś zlurował do obzu amazonek zerka (a ja lvl 14 druid mam super szanse uciec). Nie grałem jeden dzień To było gdzieś tydzień temu. Gorzej mi się stało w wielkanoc! Wróciłem ze starymi z tej długiej mszy (błee) w sobote w nocy i siadam do kompa. Pisze "too many ...." więc wrzucam taki programik "tibia login", nie będe opisywał jak on działa, bo każdy chyba wie. Siadłem sobie i czytałem najnowszy numer GT. Skończyłem czytać-patrze jestem zalogowany. wyłączyłem programik i wciskam do oporu BACKSPACE zeby usunac numerki i hasla z linijki. dobra zrobione. Pozniej pisze do jakiego s goscia "Happy Easter" a tu nagle mi wyskakuje "numerhaslonumerhaslonumerhasloHAppy Easter"
Programik zapisał pare linijek i trzeba bylo wziac na select all i delete,a ja glupi numer i haslo napisalem. Wszystko byłoby pięknie ładnie, gdyby nie to, że gdy zmieniałem na stronce hasło, patrze-kick w tibii. mysle sobie "o w kurweł". Próbuje zmienić hasło patrząc perspektywicznie (moze sie wyloguje, zmieni hasło i tyle, a ja kozystam z opcjii shackowanego konta na tibia.com i uratuje czesc przedmiotow). Net nie dziala. Dzwonie wkur*ny do admina mojego lanu, ten obudzony w środku nocy po paru minutach mojego o*dalania powiedzial, ze o tej porze jest restart serwera głównego na naszym lanie . Ja go o*dalam, a ten sie tłumaczy, że kiedy on ma robić ten restart? O północy jak wiadomo najodpowiedniejsza pora. Na szczescie Udalo mi sie pozniej zmienic haslo (moze to mnie uratowalo przed rookiem, hackerzy lubia po zabraniu przedmmiotow zwrocic postac na rooka). Wchodze w niedziele przed ta poranna msza (tez strasznie długa <błe>) a patrze-nic nie mam. Wchodze na dp-miotła i karteczka "Thank u buddy for Easter wishes And you account". Po tym nie grałem prawie dwa miechy.
S.P.M jest offline   Odpowiedz z Cytatem