Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 10:11   #32
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Teraz szanse sie wyrownuja. Jak juz mowiliscie z Twi odeszlo paru dobrych graczy (nie liczac Destra, bo on jest a little naab). Pozdro do sQska (Joeyeyeyye xD) to ja Pramus PP. Dziwi mnie tylko ta sprawa, ze Damer nast dnia po wstapieniu odrazu dostal 250k payment tylko za to, ze dolaczyl do Twi co wlasciwie musial zrobic gdyz Pasha zagrozil mu huntem za wybranie sie na hydry z czlonkami Twi podczas bycia neutral. Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. Po prostu moze potrzebowal shooterow i tyle, ale Pasha zawsze musi sie do czegos przywalic - to jest chyba najgorsza osobistosc w Lao.
A mnie wcale nie dziwi payment Damera, ma przynajmniej nauczke za ladowanie sie Wzyckom do dupy. Btw to chcial juz wczesniej do nich dolaczyc.
Kolejna rzecz:"...Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. " - nie hyder a hydr, i nie z czlonkami dwoch walczacych ze soba gilidii ( no chyba ze poszedl na te hydry np. z Pasha i Feawyn ).
PS. kolejne osoby chca sie wyplacic:
Sanei
Sir-demoledor
Xadery
Mabi
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem