Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paco88
Po 2 . (@Up) Kazda osoba z przeciętnym ilorazem inteligencji zauważy w tym co pisze , że szydze tą wojną , jest ona bez sensu, a o owej rodzinie piszę żeby zająć czymś miejsce
btw, co ty mozesz wiedzieć o moich znajomych z gry? skąd ty mozesz wiedziec jakie ja mam z nimi relacje? skąd ty wiesz kogo uznaje za swojego znajomego? Skąd ci przyszło do głowy ze ja "klęcze"?
|
Ojojojojoj moj Drogi Chrisie chyba nie bardzo zrozumiales o co mi chodzi.
Byc moze nie kazdy ma taki wysoki iloraz inteligencji tzn co najmniej przecietny.
Czy ja napisalem ze: "Chrisowi podoba sie wojna i jest on za***iscie zadowolony z tej sytuacji bo bedzie mogl osiagnac swoj glowny cel jaki realizoje od kilku miesiecy, czyli przejecie wladzy na serverze" ??.
Po prostu wydaje mi sie (i nie tylko mi), ze jestes......hm........... neutralny do upadlego. Poza tym jestem bardzo poinformowanym czlowiekiem - a jak wiemy informacja jest w cenie.
Cytuj:
Po 3 . Gdybym sie podlizywał Yamahati, to bym dawno siedział w Arcanium, a nawet nie prosiłem o wejście do tej gildii, chociaz Yama pytała mnie czy to zrobie na początku wojny (jakbym byl lizusem to bym wszedl [ tak teraz powiesz , że sie boje wojny ok ok ***ie mnie to] ).
|
I znow musze sie odwolac do przecietnej inteligencji. Tu wcale nie chodzi o to czy Ty jestes w Arcanium czy nie jestes. Tu chodzi o twoje zachowanie w grze jak i o posty - wystarczy przejrzec forum.
Cytuj:
Z Yamahati byłem maksymalnie trzy razy na huncie to było zanim wbiła 100 poziom i raz bodajrze, gdy miałem 65 lvl na DLach, wtedy to Yama była w Triad o ile dobrze pamietam i szedłem tylko dlatego ze prosiła mnie kilkakrotnie , przez kilka poprzednich dni. Otóz wtedy gdy miałem 65 level , miałem red skulla a Yama juz wtedy w jakims sensie była ustawiona na tym serwie. Straciłem połączenie z netem na kilka sekund, gdy atakował mnie DL, Yamahati gdyby była kimś kto chce zarobic, nie uhałaby mnie i pewnie wzieła ciało , tego moglem sie spodziewac. Po zalogowaniu sie miałem full hp i byłem przy zyciu , dlatego szanuje ją\go jak mało kogo na tym serwie
|
Wiesz ja szanuje czlowieka nie za to czy mnie uhnal, czy byl za mna na huncie, tylko za to jak on sie ogolnie zachowuje (nie tylko w stosunku do mojej osoby - przyp. red.). Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow.
No ale Ty go szanujesz za to ze Cie uhnal.
Cytuj:
Nigdy nikomu sie nie podlizywałem i nigdy nie bede tego robił, a to że pomagam ludziom to juz całkiem inna sprawa, Yamahati podczas huntu na Hydrach gdzie był równiez Chealino , nazwałą mnie swoim synem, wydało mi sie to smieszne, ale spodobało mi sie i od tamtej pory, mowie do nich per mamo\tato
|
Przejrzyj swoje posty i powiedz z reka na serduszku (normalnie jak w przedszkolu

) ze to nie jest podlizywanie.
Mnie sie podoba mowienie per mamo/per tato do mojej Mamy i mojego Taty a nie do ludzika na ekranie - ale to chyba juz sprawa gustu.
Cytuj:
Jeszcze raz naruszę wątek "podlizywania sie", może zgadniesz ile razy zginąłem na tym serwie? raz, dzisiaj rano ( nie licze śmierci które były spowodowane przez odetniecie neta, bo tam od razu logowalem sie w świątyni (okolo 3 razy), a teraz zgadnij ile razy zginąłem z ręki innych graczy? nie wiesz? 0, ba ! nawet nikt nigdy mnie nie zaatakował ( tu znowu trzeba zaznaczyc ze nie wliczam wojny ss vs dr )
Co z tego wynika? Albo podlizuje sie całemu serwerowi, albo po poprostu gram Fair, jak mało kto potrafi
|
Nadal nie rozumiesz. Mnie juz rece opadaja, ale chyba to pokolenie swiata nie zwojuje.
Byc moze grasz fair, byc moze nie podlizujesz sie calemy serverowi (wystarczy podlizywac sie tylko niektorym osobom z Arc~ i gwarantuje ze nikt cie nie ruszy) ale to wcale nie wyklucza tego ze w twoim zachowaniu oraz postach widze wazeline.
Cytuj:
Apropo tematu, dzisiaj 4 śmiałków próbowało przejsc przez Annihilator Quest, mianowicie : Chris'Ronaldo 108 elite (ja) , Valgegard Torin 106 elite, Jinikao 105 elite, oraz Drago on Iridia 100 elite
Niestety, ja dostałem kombosa za 1300 hp w 20 sekundzie  , następnie padli Jinikao , Valegard i Drago. Cóż niedługo spróbujemy ponownie, kto nie próbuje ten nie ma , jak mówi przysłowie. Bye.
|
GL next time.
PS. Mnie wcale nie chodzi zeby kogos obrazac, jestem racjonalista i mnie przekonuja tylko fakty, bo fakty mowia same za siebie i czy tego chcemy, czy nie tego nie zmienimy. Rozumiem Chris ze sie tego wszystkiego wypierasz, ale to bardziej uruchomienie zasady "co zlego to nie ja" - kazdy sie wypiera atakow w swoja strone dopoki nie zrozumie co zle robil - niektorym to zajmuje mniej czasu innym wiecej a jeszcze inni nigdy nie zrozumieja.