"Wiesz ja szanuje czlowieka nie za to czy mnie uhnal, czy byl za mna na huncie, tylko za to jak on sie ogolnie zachowuje (nie tylko w stosunku do mojej osoby - przyp. red.)."
Traktuje go jako kolege i narazie nic tego nie zmieni, jezeli ty uwazasz,że jezeli ktos ma kolege musi oznaczać że jeden sie podlizuje drugiemu, twoja sprawa
"Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow.
No ale Ty go szanujesz za to ze Cie uhnal. "
Ja nie mówie czy Yama jest abuserem czy nie, jeżeli jest to ja go wcale nie bronie, a z tym uhaniem , to był przykład który utkwił mi w głowie, juz wtedy wiedziałem ze jest do mnie przyjaznie nastawiony i to mi wystarczy, zawsze mogłem\moge liczyć na jego pomoc.
"Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow."
Tak jak wyzej napisałem , nie bronie go. A co do "maly prosiaczek" wygląda to jakbys chciał śmiać sie z jego wygladu w rl, jezeli zle to zrozumialem to sporostuj, bo wyglad w rl nie ma tu zadnego znaczenia (nie widzalem jego zdjecia i nie interesuje mnie ono)
"Przejrzyj swoje posty i powiedz z reka na serduszku (normalnie jak w przedszkolu ) ze to nie jest podlizywanie.
Mnie sie podoba mowienie per mamo/per tato do mojej Mamy i mojego Taty a nie do ludzika na ekranie - ale to chyba juz sprawa gustu."
lol. Nie wiesz jakie mam kontakty z tymi ludźmi więc jak mozesz powiedzieć czy sie im podlizuje czy nie, poprostu bawie się tą grą, tak jak powiezdiales to sprawa gustu, mozesz powiedzieć że jestem troche dziecinny jak na swoj wiek jak tam sobie chcesz, ale gdy trzeba potrafie sie zachować taktownie
"Nadal nie rozumiesz. Mnie juz rece opadaja, ale chyba to pokolenie swiata nie zwojuje.
Byc moze grasz fair, byc moze nie podlizujesz sie calemy serverowi (wystarczy podlizywac sie tylko niektorym osobom z Arc~ i gwarantuje ze nikt cie nie ruszy) ale to wcale nie wyklucza tego ze w twoim zachowaniu oraz postach widze wazeline."
Moze wystarczy poznać tą drugą osobe? Od dawna mam bardzo dobry kontakt z Chealino, teraz powiesz ze sie mu podlizuje bo jest w Arcanium i ma najwyzszy poziom? Od razu sprostuje ze z Chealino znam sie juz z poprzedniej wojny gdy miał jeszcze okolo 80 lvl
"GL next time."
Thx.
I ja tu nie pisze żeby sie bronic, ale poprostu chce wyjasnic kilka spraw boz tego co wiem wiele osob czyta to forum, a niechce zeby jakis obcy koles ktory mnie nie zna, mowil jaki jestem, to tyle , nara
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
|