Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 17:47   #108
Tallur
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
up^ zal tobie mnie bo nie wierze w to co ponoc tetro tobie obiecal? och, doprawy kiedy pomysle, ze poddalem w watpliwosc slowa tertra ojca nam milosciwie panujacego zawsze prawodmownego a nie jak wielu sadzi falszywego, zaklamanego i obludnego dzieciaka ktory w tibi odnalaz sens swojego istnienia, to faktycznie nawet ja sam zaczynam uzalac sie nad swoim losem.
a gdybys ty wiedzial co je jeszcze w pierwszym odruchu o tobie napisalem, czego jednak nie zdecydowalem sie zamiescic, to wtedy dopiero bys mnie zalowal. chyba uronil bys ostatnia lze nade mna bidula.
do tej pory moje zycie bylo jak sen, ty jednak sprowadziles mnie na ziemie. twoj zal trafil mi tak gleboko [..] gdzie az swiatlo nie znajdzie drogi wiec przestan mnie juz prosze zalowac bo to cholernie niewygodne siedziec na moich 4 literach z toba czy tez twoim zalem w srodku.
Wyjdz do biblioteki usiądz w ciszy i medykuj tam twoje meisjce. Obiecał mi jak z nim rozmawiałem nie wiem czy nakręci , srał na to pies ale ja wiem ze on nie dzieli konta bo moj best frends z nim nieraz hunci i zna go ;]
  Odpowiedz z Cytatem